Kasander Noga, de vermeende schutter, en rechts de neergeschoten Erion Hasanbelliu.
Volledig scherm
PREMIUM
Kasander Noga, de vermeende schutter, en rechts de neergeschoten Erion Hasanbelliu. © rv

Alles wat we weten over de schietpartij in het centrum van Brussel: Albanese maffia wilde (nog maar eens) rekening vereffenen in jarenlange vete

Brussel/AntwerpenBij een schietpartij in Brussel is de 43-jarige Erion Hasanbelliu levensgevaarlijk gewond geraakt. De verdachte is de Albanese topcrimineel Noga Kasander (44). Dader en slachtoffer zijn al twintig jaar verwikkeld in een bloederige vete, die maar geen einde lijkt te kennen. Het is trouwens niet de eerste keer dat de twee ook in ons land hun dodelijke rekening proberen te vereffenen.

  1. Topondernemer Fernand Huts meldt succes in strijd tegen plastic afvalberg: “Wij zijn erin geslaagd om plastic 100 procent te recycleren”
    1

    Toponderne­mer Fernand Huts meldt succes in strijd tegen plastic afvalberg: “Wij zijn erin geslaagd om plastic 100 procent te recycleren”

    Een aantal jaar geleden kondigde Antwerps topondernemer Fernand Huts aan dat hij zou investeren in onderzoek naar en de bouw van speciale fabrieken die plastic kunnen omvormen naar de oorspronkelijke grondstoffen. Vollédige recyclage dus. In een interview met ‘VTM Nieuws’ claimt hij vandaag dat de proefinstallatie van zijn dochterbedrijf, de Antwerpse afvalverwerker Indaver, er dankzij onderzoek nu ook echt in geslaagd is die volledige recyclage uit te voeren.