De Fokker 50 waarmee Air Antwerp tussen Antwerpen en London City vloog.
Volledig scherm
De Fokker 50 waarmee Air Antwerp tussen Antwerpen en London City vloog. © Photo News

Air Antwerp gooit handdoek: Antwerpse luchthaven zoekt nieuwe maatschappij voor route naar Londen

AntwerpenAir Antwerp, de luchtvaartmaatschappij die tussen Antwerpen en luchthaven London City vloog, heeft de coronacrisis niet overleefd en wordt ontbonden. Dat heeft woordvoerder Yves Panneels bevestigd. Negen werknemers verliezen hun baan. De luchthaven gaat op zoek naar een nieuwe maatschappij.

 1. Revalidatiecentrum TRAINM is ‘Centre of Excellence’ van Europa: “TRAINM heeft de nodige kennis en technologieën om er een succes van te maken”
  Antwerpen

  Revalida­tie­cen­trum TRAINM is ‘Centre of Excellence’ van Europa: “TRAINM heeft de nodige kennis en technolo­gieën om er een succes van te maken”

  Twee keer goed nieuws voor TRAINM. Nadat het Antwerpse revalidatiecentrum recent een tweede uitvalsbasis in het Oost-Vlaamse Zottegem opende, kan het vanaf vandaag met het begeerde label van ‘Centre of Exellence’ van Europa pronken. Deze wordt uitgereikt door de marktleider in revalidatierobotica DIH Techology: “Een hele eer, wetende dat DIH Technology robots verkoopt aan meer dan duizend klinieken”, zegt CEO Edward Schiettecatte.
 1. Ronny Sigo van rockband The Jokers op 76-jarige leeftijd overleden: “Zelfs in zijn laatste jaren speelde hij gitaar als de beste”
  PREMIUM
  Antwerpen/Aartselaar/Schelle/Hemiksem

  Ronny Sigo van rockband The Jokers op 76-jarige leeftijd overleden: “Zelfs in zijn laatste jaren speelde hij gitaar als de beste”

  De Antwerpse muzikant Ronny Sigo is op 76-jarige leeftijd overleden. Sigo was in de jaren 60 leadgitarist bij de bekende rock-‘n-roll-formatie The Jokers, waarmee hij verscheidene hits scoorde, en werkte in de loop der jaren nog samen met onder meer Willy Sommers en Zjef Van Uytsel. Tussendoor maakte hij zelfs een uitstapje naar de Nederlandstalige rap.
 2. “Onze zoon rende nog naar binnen en kon onze hond en schildpad redden”: Buurtbewoners bekomen van inferno bij houtbedrijf
  PREMIUM
  Hemiksem

  “Onze zoon rende nog naar binnen en kon onze hond en schildpad redden”: Buurtbewo­ners bekomen van inferno bij houtbe­drijf

  “We hebben nog wat flessen cola voor de brandweerlieden gehaald. Die mensen hebben ons huis gered. Dat was het minste wat we konden doen”, zegt buurtbewoonster Michelle. Ze is duidelijk nog aangedaan van de vuurzee die zondag in haar achtertuin woedde, na de brand bij houtverwerkingsbedrijf Coppens. “Een propere tuin was leuk geweest voor de zomer, maar de komende twee maanden wordt dat niets meer.”