Illustratie
Volledig scherm
Illustratie © Marc De Roeck

Agressieve, dronken chauffeur valt voetgangers aan en wil na alcoholtest weer verderrijden

AntwerpenDe Antwerpse politie had zondagochtend een aanvaring met een agressieve chauffeur. Die bleek onder invloed van drank achter het stuur te zijn gekropen en kreeg het aan de stok met enkele voetgangers, die hij ook nog fysiek aanviel. Na enkele waarschuwingen wilde hij opnieuw achter het stuur kruipen, wat de agenten uiteraard niet toelieten. 

  1. Ibou Sawaneh bezorgt City Pirates na dubbele achterstand in extremis nog een punt bij Lille (2-2) : “Op deze manier kunnen we ons redden”
    voetbal 2NB

    Ibou Sawaneh bezorgt City Pirates na dubbele achter­stand in extremis nog een punt bij Lille (2-2) : “Op deze manier kunnen we ons redden”

    “Hier gaan we weer” moet iedereen bij City Pirates hebben gedacht na een kwartier voetballen in Lille. De thuisploeg puurde uit zijn eerste twee kansen twee (wereld)goals en zadelde de rode lantaarn meteen op met een dubbele achterstand. Maar City Pirates reageerde niet als een hekkensluiter. Met veel inzet en overgave ging het op zoek naar de ommekeer. Wilms tekende voor de aansluitingstreffer en helemaal in het slot zorgde Ibou Sawaneh voor de verdiende puntendeling. Een punt dat weinig betekent in de rangschikking, maar veel meer in de hoofden van de groep van Spencer Verbiest.