Na de achtervolging moest het voertuig van de politie getakeld worden.
Volledig scherm
Na de achtervolging moest het voertuig van de politie getakeld worden. © Politiezone Antwerpen

Agent raakt gewond nadat vluchtende verdachte politievoertuig ramt

AntwerpenDe politie heeft maandagavond een verdachte (54) kunnen arresteren na een wilde achtervolging. De bestuurder reed tegen de richting, door rode lichten en haalde snelheden van meer dan 100 kilometer per uur. Om weg te vluchten ramde hij tweemaal een politievoertuig, waarbij een agent gewond raakte.

2 reacties

 • Mathias Van Herck

  2 maanden geleden
  Misschien duidelijk maken dat zoiets niet kan. Dwz levenslang rijverbod, auto of wat er van over schiet verbeurd verklaren, celstraf van minimum 5j, dan 3j enkelband.
 • Ludo Hermans

  2 maanden geleden
  Had de man zijn onschendbaarheid al eerder gebruikt? Hoe dikwijls?
 1. Triatlon Vlaanderen-voorzitter Michaël Schouwaerts vraagt meer perspectieven: “Huidige stilstand kan impact hebben op toekomst van onze sport”
  Triatlon

  Triatlon Vlaanderen-voorzitter Michaël Schouwaerts vraagt meer perspectie­ven: “Huidige stilstand kan impact hebben op toekomst van onze sport”

  Na een jaar waarin het aantal triatlonwedstrijden in eigen land op twee handen te tellen zijn, ziet er naar uit dat onder de huidige coronarestricties er ook in mei weinig tot geen triatlon- of duatlonwedstrijden in ons land georganiseerd zullen worden. Zowel organisatoren als atleten vragen om duidelijkheid, maar voorlopig zijn de perspectieven voor de sport die de laatste jaren duidelijk in de lift zat in ons land op korte termijn niet meteen hoopgevend. “Nochtans is triatlon de sport bij uitstek die perfect coronaproof kan georganiseerd worden”, benadrukt Triatlon Vlaanderen-voorzitter Michaël Schouwaerts.
 1. Viervoudige waterhoos zorgt voor een spektakel
  Play

  Viervoudi­ge waterhoos zorgt voor een spektakel

 2. Welke celebrity heeft een piano van Louis Vuitton in zijn huis staan?
  Play

  Welke celebrity heeft een piano van Louis Vuitton in zijn huis staan?