Chansonnier Hans Peter Janssens (rechts) trapt het nieuwe seizoen van 'Bellissama' af van gastvrouw en sopraan Lissa Meyvis.
Volledig scherm
Chansonnier Hans Peter Janssens (rechts) trapt het nieuwe seizoen van 'Bellissama' af van gastvrouw en sopraan Lissa Meyvis. © Kristof Ghyselinck

Aftrap nieuw seizoen Bellissama in Fakkeltheater: “Lichtvoetige zondagconcerten van opera tot musical”

ANTWERPENBelcanto en bella musica. Dat is waar het in het nieuwe seizoen van ‘Bellissama’ in het Fakkeltheater om draait. Sopraan en gastvrouw Lissa Meyvis vond haar inspiratie voor deze reeks in de luisterrijke zondagmiddaagse traditie van het theater in de jaren tachtig. “Lichtvoetig aperitief van opera en musical.”

 1. Thomas Van Reeth (Hellvoc): “Zaterdag wordt het een echte ‘slag om de Schelde’ tegen Antwerpen”
  Volleybal eerste nationale

  Thomas Van Reeth (Hellvoc): “Zaterdag wordt het een echte ‘slag om de Schelde’ tegen Antwerpen”

  Dit weekend staat de nationale bekercompetitie volop in de schijnwerpers. De halve finales voor de ‘Belgian Cup’ staan geprogrammeerd. Aan de ene kant van de tabel verdienen Borgworm en Menen veel aandacht. De kraker tussen Roeselare en Maaseik springt nog meer in het oog. Maar er gebeurt nog veel meer op de volleybalvelden. Wat dacht u van de clash tussen de mannen van Hellvoc Hemiksem-Schelle tegen Interfreight Brabo Antwerpen. Dit wordt ongetwijfeld een confrontatie op het scherpst van de snee tussen de nummers één en twee in eerste nationale.
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.