De ontvoerde slachtoffers Abdelkader Bouker en Younes El B.
Volledig scherm
De ontvoerde slachtoffers Abdelkader Bouker en Younes El B. © rv

Advocaat van ontvoerders trekt onderzoek in twijfel: “Ligt de vermiste drugsbaron niet ergens op strand te zonnen?”

Op het proces over de ontvoeringen in het drugsmilieu van  Abdelkader Bouker en van Younes El B. was het maandag de beurt aan de advocaten van de verdediging. Een bende Parijse gangsters  riskeert tot 12 jaar cel. Volgens de verdediging is het helemaal niet zeker dat het om ontvoeringen gaat. “Is niet alles in scène gezet? Wie garandeert mij dat de ontvoerde Bouker niet ergens op een zonnig strand ligt?”, aldus advocate Virginie Cottyn.

  1. Na succesvolle editie in Verbeke Foundation vindt gezinsfestival MART dit jaar plaats in Stormkop: “Ideaal om met je familie creatief uit de bol te gaan”
    Antwerpen

    Na succesvol­le editie in Verbeke Foundation vindt gezinsfes­ti­val MART dit jaar plaats in Stormkop: “Ideaal om met je familie creatief uit de bol te gaan”

    Goed nieuws voor alle gezinnen met kinderen die houden van kunst, shoppen en knutselen: tijdens het weekend van 6 en 7 november kunnen ze al die activiteiten combineren op het gezinsfestival MART. Naast deelnemen aan de leerrijke workshops voor gezinnen, kunnen ze zich ook helemaal laten onderdompelen in de zotste vrijhaven van Antwerpen, Stormkop.