Adriaan Raemdonck
Volledig scherm
Adriaan Raemdonck © Klaas De Scheirder

Adriaan Raemdonck schittert in docu over zijn leven in ‘Ik schilder met schilders’: “Een documentaire over mezelf? Wie gaat dat willen zien?”

Vorig jaar vierde Adriaan Raemdonck de vijftigste verjaardag van zijn galerij De Zwarte Panter, een van de oudste in Vlaanderen. Een perfecte aanleiding om eindelijk een documentaire  te maken over de Antwerpse kunstpaus. Van de dagelijkse banaan tot de half uur durende wandeling met hond Florke: in  ‘Ik schilder met schilders’ komt écht alles aan bod. “Ik zie mijn leven passeren in de documentaire maar ben vooral blij dat ik al die jaren mijn idealen van vroeger tot op vandaag trouw ben gebleven.” 

0 reacties

  1. KIJK. Oplichters saboteren auto om hem goedkoop te kunnen kopen: “Er is iets mis met uw motor, we bieden de helft”
    Wommelgem

    KIJK. Oplichters saboteren auto om hem goedkoop te kunnen kopen: “Er is iets mis met uw motor, we bieden de helft”

    De 40-jarige Pieter Goossens is afgelopen dinsdag het slachtoffer geworden van twee oplichters die geïnteresseerd waren in zijn auto. Het duo wilde de wagen, die te koop stond, komen inspecteren, maar toen ze eenmaal ter plaatse waren, probeerden ze zijn voertuig op slinkse wijze te saboteren. Zo hoopten ze Pieter ervan te kunnen overtuigen zijn ‘kapotte’ wagen goedkoop van de hand te doen. “Gelukkig ben ik hobbyist en weet ik iets van auto’s.”