De eerste aflevering had bijna één miljoen kijkers, maar daar was regisseur Marc Bryssinck zelf niet bij. Inzet: een beeld uit de reeks van hoofdrolspelers Jasper en Tina.
Volledig scherm
De eerste aflevering had bijna één miljoen kijkers, maar daar was regisseur Marc Bryssinck zelf niet bij. Inzet: een beeld uit de reeks van hoofdrolspelers Jasper en Tina. © Foto's Laenen/VRT

"Acteurs met beperking hebben zeldzame 'naturel'"

ANTWERPEN'Tytgat Chocolat', aflevering 1: dat waren vijf hoofdrolspelers met een verstandelijke beperking, en bijna één miljoen kijkers. Een overweldigend succes voor Marc Bryssinck, die als artistiek directeur van het Turnhoutse Theater Stap drie jaar lang ziel en zaligheid in het programma stak.

  1. Voor een culinaire topbeleving bij je thuis: vijf adresjes voor takeaway in Antwerpen
    PREMIUM
    Antwerpen

    Voor een culinaire topbele­ving bij je thuis: vijf adresjes voor takeaway in Antwerpen

    Elke dag koken nu de restaurants gesloten zijn? Het is niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig bieden veel restaurants nog takeaway aan voor wie zelf koken even beu is én daarbij de lokale horeca wil steunen. Wij lijsten vijf restaurants in Antwerpen op die met plezier een heerlijke maaltijd voor jou en je gezin bereiden. Hun initiatief en dat van vele andere Vlaamse horeca-uitbaters vind je nu ook terug op www.hln.be/helpdehoreca.