Gepensioneerd acteur Walter Quartier speelde tal van gastrollen in Vlaamse series.
Volledig scherm
Gepensioneerd acteur Walter Quartier speelde tal van gastrollen in Vlaamse series. © vmma

Acteur Walter Quartier (68) bestraft met 4 jaar cel voor zedenfeiten: “Eigen behoefte belangrijker dan emoties van dochters”

Gepensioneerd acteur Walter Quartier (68) wordt veroordeeld tot vier jaar effectieve celstraf voor de aanranding van zijn twee dochters. De Antwerpse acteur was tot tien jaar geleden een veelgevraagd gastacteur in Vlaamse tv-series. Na de zelfmoord van de jongste dochter raapte de oudste haar moed bijeen en klaagde haar vader aan. De rechtbank acht die feiten nu bewezen. De dochter barstte in tranen uit toen de rechter de veroordeling uitsprak.

  1. Acht plekken waar je verkoeling vindt bij deze zomerse temperaturen: van gigantische waterglijbanen tot zwemmen in openlucht
    PREMIUM
    Antwerpen

    Acht plekken waar je verkoeling vindt bij deze zomerse temperatu­ren: van giganti­sche waterglij­ba­nen tot zwemmen in openlucht

    Met temperaturen die deze week tot boven de 30 graden stijgen, is wat verkoeling geen overbodige luxe. De zon is weer van de partij, waardoor heel wat mensen op zoek gaan naar een frisse duik of een plekje aan het water. Wij lijsten acht zomerse plaatsen in de omgeving van Antwerpen op waar je terecht kunt voor die deugddoende verkoeling!