Sterrenchef Wout Bru
Volledig scherm
Sterrenchef Wout Bru © VTM

Acht topchefs komen naar eerste editie van ‘Sterren voor Sterren’

Op zondag 20 oktober organiseren sterrenouders Caroline Smet en Toon De Klerck, gerenommeerd bakker en toppatissier een eerste culinaire benefiet ‘Sterren voor Sterren’ in het Felix Pakhuis in Antwerpen. De opbrengst ervan zal gaan naar het Berrefonds, een organisatie die steun op maat biedt aan ouders die een kindje hebben verloren.

  1. Juwelenhuis Ruys is sinds dit jaar beschermd als monument: “40 achterkleinkinderen in familie maar niemand wil zaak overnemen”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Juwelen­huis Ruys is sinds dit jaar beschermd als monument: “40 achter­klein­kin­de­ren in familie maar niemand wil zaak overnemen”

    Wie door de Antwerpse binnenstad kuiert, treft hier en daar nog enkele authentieke, karaktervolle winkelpanden aan. Jammer genoeg verdwijnen ze steeds meer uit het straatbeeld om plaats te maken voor grotere ketens. Gelukkig wisten een aantal vaste waarden de tand des tijds te doorstaan. In deze reeks brengen we een nostalgische toer achter de schermen van deze overgebleven parels. Na een bezoek aan ’t Pantoffeltje, ganterie Boon, bakkerij Goossens en In’t Zonneke gaan we langs bij de prachtige juwelierszaak van de familie Ruys.