Beide auto's raakten zwaar beschadigd en moesten getakeld worden.
Volledig scherm
Beide auto's raakten zwaar beschadigd en moesten getakeld worden. © Marc De Roeck

Aanrijding op kruispunt N186 en Camille Huysmanslaan: Houd rekening met verkeershinder

AntwerpenOp het kruispunt van de N186 en de Camille Huysmanslaan richting Wilrijk heeft vrijdagochtend een aanrijding plaatsgevonden tussen twee voertuigen. De stoplichten waren buiten werking, wat mogelijk de aanleiding was tot het ongeval. Niemand raakte zwaargewond, maar er is wel verkeershinder. 

  1. ASSISEN. “Die steek in de hals is krachtig en doelgericht toegediend, maar beklaagde heeft er geen uitleg voor”: wetsdokter maakt komaf met verklaring Selahaddin T.
    PREMIUM
    Antwerpen

    ASSISEN. “Die steek in de hals is krachtig en doelge­richt toegediend, maar beklaagde heeft er geen uitleg voor”: wetsdokter maakt komaf met verklaring Selahaddin T.

    “Overlijden door verbloeding, een steek in de hals en een verzuring van het lichaam.” Zo luidde het oordeel van wetsdokter Werner Jacobs over de doodsoorzaak van kleermaker Mehmet Özkaraman. En zoals verwacht haalde Jacobs ook de messteek in de hals aan, waarvoor Selahaddin T. geen verklaring had gegeven. Nochtans zou Özkaraman zonder die steek een aanzienlijk grotere overlevingskans hebben gehad. “Die messteek doorboorde het ruggenmerg, waardoor het slachtoffer waarschijnlijk niet meer kon lopen.”