A.S. Adventure verdrievoudigt het aantal tijdelijk afhaalpunten door de vele onlinebestellingen in deze periode waardoor bezorgers niet altijd alles op tijd aan huis geleverd krijgen.
Volledig scherm
A.S. Adventure verdrievoudigt het aantal tijdelijk afhaalpunten door de vele onlinebestellingen in deze periode waardoor bezorgers niet altijd alles op tijd aan huis geleverd krijgen. © KOS

A.S. Adventure opent extra afhaalpunten in Antwerpen om grote onlinerush de baas te blijven

Antwerpen/Wilrijk/SchotenA.S. Adventure verdrievoudigt het aantal tijdelijk afhaalpunten door de vele onlinebestellingen in deze periode waardoor bezorgers niet altijd alles op tijd aan huis geleverd krijgen. Er komt onder andere een extra afhaalpunt in Antwerpen, Wilrijk en Schoten. “Leveringen aan huis blijven mogelijk, maar op deze manier bieden we onze klanten een extra mogelijkheid aan”, legt Johan Soenens, sales & digital director van A.S. Adventure uit.

 1. Clara Wellens (Antwerp Volley): “Dit was een deugddoende teamprestatie tegen Michelbeke”

  Clara Wellens (Antwerp Volley): “Dit was een deugddoen­de teampresta­tie tegen Michelbeke”

  De vrouwen van het Interfreight Antwerp Volley Team hebben hun eerste overwinning van de huidige volleybalcompetitie beet. De Antwerp Ladies - duidelijk beter op dreef - versloegen Saturnus Michelbeke. Het team uit Oost-Vlaanderen, geplaagd door berichten over het wel of niet stoppen van de club, zat merkelijk nog niet in het juiste ritme. Antwerpen was op alle spelonderdelen de betere ploeg.
 2. Van 10 naar 6 jaar cel voor leider Sharia4Belgium: “Lijkt erop dat hij wél in Syrisch ziekenhuis werkte”
  Antwerpen

  Van 10 naar 6 jaar cel voor leider Sharia4Belgium: “Lijkt erop dat hij wél in Syrisch ziekenhuis werkte”

  De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft Ahmed Daoudi op verzet veroordeeld tot zes jaar cel, vier jaar minder dan wat hij bij verstek op het grote Sharia4Belgium-proces had gekregen. Er bestaat namelijk twijfel of hij in Syrië wel aan terroristische activiteiten heeft deelgenomen, nu er filmpjes zijn opgedoken waarin hij medische hulp lijkt te geven in een ziekenhuis in Syrië.
 1. 300 feestvierders stuiven weg wanneer politie illegale rave stillegt in Londen
  Play
  covid-19

  300 feestvier­ders stuiven weg wanneer politie illegale rave stillegt in Londen

 2. Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen
  Play
  bizar

  Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen