Albert M. werd meegesleurd in de drugshandel van zijn zoon Philip.
Volledig scherm
PREMIUM
Albert M. werd meegesleurd in de drugshandel van zijn zoon Philip. © rv

83-jarige drugsverdachte mag met duiven blijven spelen: 15 maanden cel in plaats van 10 jaar

AntwerpenDe Antwerpse rechters hebben de smeekbede van de 83-jarige Albert M., medeverdachte in een drugsbende van zijn zoon Philip, gehoord. “Laat mij op mijn oude dag nog even van mijn hobby genieten: duivenmelken”, had Albert gevraagd. De procureur wilde hem voor tien jaar in de cel laten opsluiten. De duiven van Albert M. kunnen gerust zijn: hun baasje is maar veroordeeld tot vijftien maanden cel. 

 1. Griezelen in Antwerpen: onze 8 tips voor een geslaagde Halloween
  PREMIUM

  Griezelen in Antwerpen: onze 8 tips voor een geslaagde Halloween

  De ‘engste’ nacht van het jaar komt er weer aan: op zondag 31 oktober is het Halloween. De feestdag die vooral gevierd wordt in Engelstalige landen wint bij ons steeds meer aan populariteit, met trick-or-treattochten, pompoenen voor de deur en verkleedfeestjes tot gevolg. Nog geen plannen tijdens het laatste weekend van oktober? Wij lijsten acht tips op om er een geslaagd halloweenweekend van te maken (en je kunt het laat maken, want maandag is het Allerheiligen!)
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.