Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Klaas De Scheirder

83 boetes voor foutparkeerders tijdens actie tegen overlast

AntwerpenDe politie heeft zondag in Berchem een actie tegen overlast gehouden. Foutparkeerders en bestuurders die door het rood reden of met hun gsm bezig waren, kregen een boete.

 1. Fotograaf Carmen De Vos toont zwangere vrouwen in nieuwe fotostudio: “De wilde, gedurfde kant, niet de romantische Instagram-kiekjes”

  Fotograaf Carmen De Vos toont zwangere vrouwen in nieuwe fotostudio: “De wilde, gedurfde kant, niet de romanti­sche Instagram-kiek­jes”

  Gerenommeerd Gents fotograaf Carmen De Vos opent dit weekend haar nieuwe fotostudio in het hartje van de Koekenstad. De opening gaat gepaard met de lancering van haar nieuw fotoboek ‘Belly Riot’. Een verzameling portretten van vrouwen die hun zwangerschap omarmen. “De zwangerschap is zowel onze kracht als onze zwakte, dat heb ik ook zelf ondervonden.”
  Antwerpen
 2. “Wij hadden moordenaar van Inge (14) en Inès (16) destijds veel vroeger kunnen pakken...”: komt ‘Monster van Woensdrecht’ na 30 jaar vrij?
  PREMIUM

  “Wij hadden moordenaar van Inge (14) en Inès (16) destijds veel vroeger kunnen pakken...”: komt ‘Monster van Woensd­recht’ na 30 jaar vrij?

  Nu ‘Het Monster van Woensdrecht’ na dertig jaar weer vrij kan komen, houdt men ook in Vlaanderen de adem in. Nederlander Ludo De Beukelaar misbruikte en vermoordde de tieners Inge Breugelmans (30 dec 1991) uit Wuustwezel en Inès Van Muylder (april 1992) uit Essen. Maar volgens oud-speurders liep er heel wat mis tijdens het moordonderzoek, met alle gevolgen van dien. Ze leggen uit hoe de feiten dan toch aan het licht kwamen. “Zoiets gruwelijk heb ik sindsdien nooit meer meegemaakt.”
  Antwerpen
 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  1

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.