Weekend
Bijblijven

->Disney on ice met sophie de waele en dochter
Volledig scherm
PREMIUM
Weekend Bijblijven ->Disney on ice met sophie de waele en dochter © Feld entertainment

8 x uit met de kids in de krokusvakantie

Bij het kroost staat volgende week waarschijnlijk al een tijdje met rood aangekruist in de agenda: van 22 februari tot en met 1 maart is het weer krokusvakantie! Nog geen idee hoe je die week met je koters gaat invullen? Wij geven acht tips voor toffe, kindvriendelijke activiteiten in de regio Antwerpen!

 1. Nieuwbouw avAnt Provinciaal Onderwijs officieel ingehuldigd: “Gebouw wordt hét uithangbord voor modern provinciaal onderwijs”
  Deurne

  Nieuwbouw avAnt Provinci­aal Onderwijs officieel ingehul­digd: “Gebouw wordt hét uithang­bord voor modern provinci­aal onderwijs”

  Drie jaar na de eerste steenlegging werd de nieuwbouw van avAnt Provinciaal Onderwijs in Deurne feestelijk geopend. Het nieuwe gebouw is een architecturaal hoogstandje geworden en vormt een harmonieus contrast met het gerenoveerde gebouw. De architecten van ‘aaa-architectuuratelier ambiorix’ kwamen op de proppen met een vernieuwend en duurzaam ontwerp dat niet alleen perfect geïntegreerd is in het park Rivierenhof, maar vormt met een dakterras ook een versterking voor het landschap. Grote glaspartijen in de moderne laagbouw geven de leerlingen dan weer vol zicht op hun groene omgeving.
 2. Antwerpenaar wint World Illustration Award: “Voor mijn passie gaan, was de beste keuze van mijn leven”
  Antwerpen

  Antwerpe­naar wint World Illustrati­on Award: “Voor mijn passie gaan, was de beste keuze van mijn leven”

  Misschien ken je hem wel van het interieur van Bar Palmier, The Dirty Rabbit en L’epicerie du Cirque in Antwerpen: Xavier Segers (35) mag zich sinds woensdag de trotse eigenaar noemen van een World Illustration Award. De Antwerpenaar won de award met zijn installatie gebaseerd op de opera A Cunning Little Vixen in het Wales Millennium Centre in Cardiff. “Ik woon dan wel in Londen, maar de connectie met Antwerpen blijft heel sterk.”