Klaas De Scheirder
Volledig scherm
© Klaas De Scheirder

74-jarige vrachtwagenchauffeur rijdt motorrijder aan

AntwerpenDe Antwerpse politie kwam vrijdagmiddag ter plaatse op het kruispunt van de Kolonel Silvertoplaan met de Jan De Voslei. Daar had een 74-jarige vrachtwagenchauffeur een motorrijder aangereden toen hij rechts wilde afslaan.

 1. De acht favoriete plekjes van Eurosongwinnaar Gustaph (42) in Antwerpen: “Van deze balletjes in tomatensaus kan ik blíjven eten”
  PREMIUM
  Antwerpen

  De acht favoriete plekjes van Eurosong­win­naar Gustaph (42) in Antwerpen: “Van deze balletjes in tomaten­saus kan ik blíjven eten”

  In mei maakt Antwerpen even plaats voor Liverpool: dan vertegenwoordigt Gustaph, het alter ego van Stef Caers (42) uit Antwerpen, ons land op het Eurovisiesongfestival. De flamboyante en sympathieke ex-achtergrondzanger groeide op in Rotselaar, maar vond tien jaar geleden een vaste stek in de Koekenstad. Hier verklapt hij zijn acht favoriete plekken in zijn thuisstad.
 2. Het gebouw waar na druggebruikers en wapens nu ook een lijk gevonden werd: “En zeggen dat hier vroeger chique mensen kwamen...”
  PREMIUM
  Deurne

  Het gebouw waar na druggebrui­kers en wapens nu ook een lijk gevonden werd: “En zeggen dat hier vroeger chique mensen kwamen...”

  Druggebruikers, daklozen, verboden wapens en genoeg vuurwerk om het hele gebouw de lucht in te blazen. De kelder van het flatgebouw in Deurne waar vrijdagavond een lijk zonder hoofd of ledematen gevonden werd, stond en staat bekend als een niet zo koosjere plek. “Een vuile buurt”, horen we onomwonden. “En één waar raar volk passeert.”