Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Jan Aelberts

6.800 euro boete voor zeven overladen vrachtwagens

AntwerpenDe verkeerspolitie heeft donderdag in Antwerpen het gewicht van lichte en minder lichte vrachtwagens gecontroleerd. Daarnaast werden ook nog andere inbreuken vastgesteld. De politie schreef in totaal voor 11.300 euro aan boetes uit.

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Torens van 100 meter achter Pelikaanstraat: dat zou er zo uitzien. “Dit verstikt de hele ontwikkeling”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Torens van 100 meter achter Pelikaan­straat: dat zou er zo uitzien. “Dit verstikt de hele ontwikke­ling”

  Torens van misschien 100 meter hoog: dat plan van de stad Antwerpen voor de bekende ‘stadskanker’ tussen de Pelikaanstraat en de Lange Herentalsestraat blijft voor een aantal buurtbewoners onverteerbaar. Op een buurtvergadering werd nu getoond welk effect die hoogbouw op de omgeving zou kunnen hebben. “Dit verstikt de hele ontwikkeling”, klonk het.