Kim Van der Heyden in de HAVN Church in Antwerpen, een van de locaties waar de opleiding plaatsvindt.
Volledig scherm
Kim Van der Heyden in de HAVN Church in Antwerpen, een van de locaties waar de opleiding plaatsvindt. © Foto Laenen

6.500 euro om weddingplanner te worden

ANTWERPENDe Antwerpse Kim Van der Heyden start in maart met de eerste praktijkgerichte opleiding tot weddingplanner in Vlaanderen. De cursus, die twee weken duurt, kost 6.500 euro. Er hebben zich al zes kandidaten aangemeld. Tijdens de opleiding bezoeken de deelnemers tien locaties en krijgen ze les van twintig coaches.

 1. Wonen in een parkresidentie: groene oase vlakbij de stad
  Aangeboden door Alides

  Wonen in een parkresi­den­tie: groene oase vlakbij de stad

  Groen, rust en kalmte worden meestal niet geassocieerd met levendige woonomgevingen. Toch voelen veel mensen de behoefte om deel uit te maken van een community en willen ze tegelijkertijd wonen in een groene en rustige omgeving. Op die vraag speelt ‘de parkresidentie’ in: residentiële woonblokken die gebouwd worden temidden van een park in of aan de rand van urbane en peri-urbane centra. Wij spraken met Wouter Dekemel, sales & marketingmanager bij Alides over een nieuwe en bijzondere woonresidentie die gebouwd wordt vlakbij het Edegemse centrum.
 2. Capaciteitstarief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?
  Energie

  Capaci­teits­ta­rief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?

  Volgend jaar treedt het capaciteitstarief in werking: de netkosten van je elektriciteit zullen berekend worden op basis van je piekverbruik. Het hoogste stroomverbruik dat je iedere maand tijdens één kwartier optekent, bepaalt dan het zogenaamde capaciteitstarief. Je digitale meter zal die gegevens registreren. Maar wat verandert er als je nog steeds een klassieke, analoge meter hebt? En betaal je meer of minder als je een digitale meter hebt? Mijnenergie.be zocht het uit.