Jolan Fund werd veroordeeld voor aanranding, aanzetten tot ontucht van minderjarigen, valsheid in geschrifte en gebruik, oplichting en mensenhandel.
Volledig scherm
Jolan Fund werd veroordeeld voor aanranding, aanzetten tot ontucht van minderjarigen, valsheid in geschrifte en gebruik, oplichting en mensenhandel. © RV

5 jaar cel voor voetbalmanager voor aanranden tiental jeugdspelers: man (26) moet tien jaar ter beschikking van justitie blijven

Antwerpen/RoeselareJolan Fund (26) uit Berchem, de gewezen sportief manager van tweedeklasseclub SV Roeselare, is door het hof van beroep veroordeeld tot vijf jaar gevangenisstraf voor de aanranding van een tiental jeugdspelers van verschillende voetbalploegen. De straf is lager dan in eerste aanleg. Wel moet Jolan Fund zich na zijn verblijf in de gevangenis tien jaar ter beschikking houden van justitie. 

  1. Al twaalf jaar een Michelinster, en Roger Van Damme denkt nog niet aan stoppen: "Ik blijf vernieuwen, al moet je ermee kunnen leven dat je je ster kwijtraakt”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Al twaalf jaar een Michelin­ster, en Roger Van Damme denkt nog niet aan stoppen: "Ik blijf vernieuwen, al moet je ermee kunnen leven dat je je ster kwijtraakt”

    Op maandag 23 mei worden de nieuwe Michelinsterren uitgereikt voor België en Luxemburg. Roger Van Damme (51) van Het Gebaar mag al twaalf jaar lang een ster op zijn naam schrijven, en zo gaat hij al het langst mee van de Antwerpse sterrenchefs. Ondertussen is Het Gebaar aan een volledige make-over bezig. “Ik ambieer geen twee sterren, maar je moet wel meeblijven met je tijd.”