Net als vorige week dinsdag komt er een lading sneeuw op ons af.
Volledig scherm
Net als vorige week dinsdag komt er een lading sneeuw op ons af. © Klaas De Scheirder

450 sneeuw- en ijzelbestrijders houden zich klaar voor nieuw winteroffensief

Het tweede sneeuwoffensief in goed een week maakt het komende nacht en woensdag overdag gevaarlijk glad in Antwerpen. De strooidiensten staan klaar om de wegen en fietspaden berijdbaar te houden. De huisvuilophaling zal vertraging oplopen.

0 reacties

 1. KALI-team legt 6,6 miljoen euro aan fraude bij Antwerpse handelszaken bloot: “Dit doen we voor handelaars die wél betrouwbaar zijn”
  PREMIUM
  Antwerpen

  KALI-team legt 6,6 miljoen euro aan fraude bij Antwerpse handelsza­ken bloot: “Dit doen we voor handelaars die wél betrouw­baar zijn”

  Sinds de oprichting van het KALI-team in 2018 zijn in Antwerpen 32 malafide handelszaken in het kader van een gerechtelijk onderzoek gesloten. Er werd ook 6,6 miljoen euro aan fraude blootgelegd én net geen 4 miljoen euro aan goederen – onder meer 77 voertuigen – in beslag genomen. “Vooral horecazaken komen in beeld. Maar ook de telecomsector en de autoverhuur zijn betrokken”, aldus Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA).
 2. Wonen in een parkresidentie: groene oase vlakbij de stad
  Aangeboden door Alides

  Wonen in een parkresi­den­tie: groene oase vlakbij de stad

  Groen, rust en kalmte worden meestal niet geassocieerd met levendige woonomgevingen. Toch voelen veel mensen de behoefte om deel uit te maken van een community en willen ze tegelijkertijd wonen in een groene en rustige omgeving. Op die vraag speelt ‘de parkresidentie’ in: residentiële woonblokken die gebouwd worden temidden van een park in of aan de rand van urbane en peri-urbane centra. Wij spraken met Wouter Dekemel, sales & marketingmanager bij Alides over een nieuwe en bijzondere woonresidentie die gebouwd wordt vlakbij het Edegemse centrum.
 1. Gigantische Tyrannosaurus Rex liep langzamer dan de mens
  Play

  Giganti­sche Tyrannosau­rus Rex liep langzamer dan de mens

 2. De stoppen slaan door bij Ruben wanneer badkamer verbouwen niet loopt zoals gehoopt
  Play
  Huis Gemaakt

  De stoppen slaan door bij Ruben wanneer badkamer verbouwen niet loopt zoals gehoopt