De bewuste werf aan de Lodewijk Van Berckenlaan
Volledig scherm
De bewuste werf aan de Lodewijk Van Berckenlaan © Marc De Roeck

32-jarige arbeider overlijdt na ongeval met slijpschijf

BerchemEen 32-jarige man is maandagmiddag overleden op een werf aan de Lodewijk Van Berckenlaan in het Antwerpse district Berchem. De arbeider was aan het werk met een slijpschijf toen er een ongeval gebeurde waarvan de oorzaak nog niet bekend is. De hulpdiensten trachtten het slachtoffer nog te reanimeren, maar alle hulp was tevergeefs. 

 1. Pascal Pilotte krijgt vertouwen bij Rupel Boom dat op bezoek gaat bij Winkel Sport: “We blijven trouw aan onze nieuwe filosofie”
  voetbal eerste nationale

  Pascal Pilotte krijgt vertouwen bij Rupel Boom dat op bezoek gaat bij Winkel Sport: “We blijven trouw aan onze nieuwe filosofie”

  Rupel Boom verloor vorig weekend met zware 0-3-cijfers van Wezet, maar die score had er ook anders kunnen uitzien hadden de Steenbakkers iets meer efficiëntie aan de dag gelegd in beide zones van de waarheid. Met de eigen doelkansen werd niet zuiver genoeg omgesprongen, maar wat dan gezegd van de defensieve doortastendheid bij de tegengoals? Ook interimcoach Pascal Pilotte zag nog werkpunten en hij krijgt van het Boomse bestuur voorlopig ook de tijd om daar aan te werken. Een definitieve opvolger voor Demets werd nog niet gevonden en in tussentijd kan men de filosofie van Pilotte, én de stijlbreuk die daarmee gepaard ging, wel smaken.
 2. Laurens Symons en Cappellen weten weer wat winnen is na 2-4 zege in topper tegen Jong KV Mechelen: “Twee goals tegen ex-club doen extra deugd”

  Laurens Symons en Cappellen weten weer wat winnen is na 2-4 zege in topper tegen Jong KV Mechelen: “Twee goals tegen ex-club doen extra deugd”

  Na ruim een maand, het equivalent van vijf wedstrijden, weet Cappellen eindelijk nog eens hoe een overwinning smaakt. De troepen van Tom Schipper kwamen nog twee keer op achterstand in de topper tegen Jong KV Mechelen, een duel tussen de nummers vier en vijf in de stand, maar ondermeer dankzij twee goals van Laurens Symons (21) zetten ze die scheve situatie nog helemaal recht, 2-4 was de eindstand.