Liefde, vrijheid en democratie.” Een 250-tal demonstranten – opvallend veel Nederlanders in het bonte allegaartje - scandeerde de slogan zaterdagmiddag op het Mediaplein, waar DPG Media, de uitgever van onder meer Het Laatste Nieuws, is gelegen.
Volledig scherm
Liefde, vrijheid en democratie.” Een 250-tal demonstranten – opvallend veel Nederlanders in het bonte allegaartje - scandeerde de slogan zaterdagmiddag op het Mediaplein, waar DPG Media, de uitgever van onder meer Het Laatste Nieuws, is gelegen. © Klaas De Scheirder

250 vaccinweigeraars protesteren op Antwerpse Mediaplein: “Media vertellen leugens. Dat pikken we niet”

AntwerpenVerspreiden nieuwsmedia leugens? En doen ze dat zéker wanneer het over corona gaat? Sommige mensen – uitsluitend vaccinweigeraars - menen van wel. Een 250-tal misnoegde burgers uitte hierover zaterdagmiddag op het Antwerpse Mediaplein hun ongenoegen.

  1. Burgerbewegingen halen slag thuis: bypass tijdens Oosterweelwerken telt slechts 2x3 rijstroken
    Antwerpen

    Burgerbewe­gin­gen halen slag thuis: bypass tijdens Oosterweel­wer­ken telt slechts 2x3 rijstroken

    Als alles normaal verloopt, start in de loop van volgend jaar de bouw van een tijdelijke snelweg naast het viaduct van Merksem dat tijdens de Oosterweelwerken plat gaat. Die bypass zou oorspronkelijk zeven rijstroken tellen: vier richting Nederland, drie richting stad. Dat worden er nu in totaal zes, op aandringen van de burgerbewegingen Ringland, stRaten-generaal en Ademloos.