Fietsen voor veiliger verkeer.
Volledig scherm
Fietsen voor veiliger verkeer. © Joel Hoylaerts / Photo News

250 fietsers trappen voor veiliger verkeer

Zo’n 250 mensen maakten vrijdag een fietstocht door Antwerpen om aandacht te vragen voor een veiligere verkeersinfrastructuur voor fietsers. En niet alleen in Antwerpen fietsten ze voor een veiliger verkeer: ook in Brugge, Gent, Hasselt en Leuven stapten mensen op de fiets. De fietstocht is een initiatief van het VTM-programma Make Belgium Great Again, en werd mee georganiseerd door Fietsersbond Antwerpen, Critical Mass, Antwerpenize en de Stad Antwerpen.

1 reactie

 • maurice snelders

  2 jaar geleden
  Waarom niet op een werkdag.?? Op een feestdag(herdenkingsdag) als vandaag loopt er geen kat over de straat en heeft het dus niet het beoogde effect.
 1. In deze wasstraat passeren per dag 25.000 herbruikbare bekers: “Festivalweide vol vertrappelde bekers voorgoed verleden tijd”
  PREMIUM
  Deurne

  In deze wasstraat passeren per dag 25.000 herbruikba­re bekers: “Festival­wei­de vol vertrappel­de bekers voorgoed verleden tijd”

  De eerste wasstraat in de provincie Antwerpen is een feit. Verpakking- en groenzorgbedrijf ACG in Deurne zal vanaf vandaag herbruikbare bekers van de stad en andere publieksevenementen wassen en terugbezorgen. Met dank aan een vijftienkoppig team van werknemers met lichte mentale beperkingen: “Dit project is opportuun voor zowel het milieu als mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.”