Volledig scherm
© AFP

19-jarige kritiek nadat hij bewusteloos in zwembad gevonden wordt, mogelijk na gebruik van lachgas

Een negentienjarige jongeman is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht nadat hij bewusteloos in een zwembad van een privéwellness in Antwerpen werd aangetroffen maandagavond. In de buurt van het zwembad lagen verschillende gebruikte capsules lachgas, mogelijk raakte hij bedwelmd door het gas en belandde hij zo in het zwembad.

4 reacties

 • André Van Laethem

  1 jaar geleden
  Alex rij jij met lachgas in je banden ? De gasten zijn verwittigd. Als ze het nu nog niet snappen gaan er nog veel hun kaars laten.
 • wilfried parthoens

  1 jaar geleden
  beste Alex Wellens deze in de fietswinkel zijn gevuld met lucht en geen lachgas
 • Alex Wellens

  1 jaar geleden
  Waarom zijn die patronen nog vrij verkrijgbaar, zelfs in de plaatselijke fietswinkel ben ik ze vorige week tegengekomen?
 • William Bonny

  1 jaar geleden
  En deze jeugd zijn dan de toekomstige hoogopgeleide artsen&professoren&specialisten&leiders&de elite die ons land zullen moeten besturen en in goede banen leiden, Tja,daar heb ik toch zo mijn bedenkingen bij, Ze zijn dan ook verwonderd,dat het lesgeven in de scholen onder niveaus blijft, En ook dat er zoveel depressies bij de jeugd voorvallen, Maar zoals elk klein kind weet,dat gelijk welke verslaving kan lijden tot depressies,
 1. Antwerpse opperrabbijn laat zich testen, als signaal naar gemeenschap: “Gezondheid komt op de eerste plaats, dat staat zo in de Bijbel”
  Antwerpen

  Antwerpse opperrab­bijn laat zich testen, als signaal naar gemeen­schap: “Gezondheid komt op de eerste plaats, dat staat zo in de Bijbel”

  In Antwerpen heeft opperrabbijn Aron Schiff van Machsike Hadass, het overkoepelend orgaan van de Antwerpse joods-orthodoxe synagogen, zich woensdagmiddag laten testen in het testdorp op Spoor Oost. Schiff deed dat op vraag van - en in het gezelschap van - burgemeester Bart De Wever (N-VA) om te laten zien dat de joodse gemeenschap wel degelijk wil meewerken aan de testronde voor inwoners van twee wijken in postcode 2018.
 2. Antwerpen gaat lachgas verbieden, 18-jarige gebruiker getuigt: “Het is als een pintje drinken, ballonnetje vol en klinken maar”

  Antwerpen gaat lachgas verbieden, 18-jarige gebruiker getuigt: “Het is als een pintje drinken, ballonne­tje vol en klinken maar”

  Het oneigenlijk verkopen, gebruiken en bezitten van lachgas wordt verboden in Antwerpen. Het gas, normaal gezien gebruikt voor medische toepassingen en in de voedingssector, is een populair roesmiddel geworden omdat het gemakkelijk en legaal verkrijgbaar is. De stad wil dat nu aan banden leggen en tegelijk inzetten op preventie bij handelaars en jongeren. Dat deze maatregel nodig is, blijkt uit een getuigenis van een 18-jarige jongeman.
 1. Wandelaars zitten dagenlang in extreem weer vast op berg
  Play

  Wandelaars zitten dagenlang in extreem weer vast op berg

 2. Bernie Sanders zamelt bijna 1,5 miljoen euro in door populaire wanten
  Play

  Bernie Sanders zamelt bijna 1,5 miljoen euro in door populaire wanten