Photo News
Volledig scherm
© Photo News

18-jarige vrijgelaten na terreuralarm op universiteit Antwerpen: “Mogelijk niet de verzender van het dreigbericht”

De 18-jarige jongeman die maandagavond was opgepakt in Antwerpen in het kader van het onderzoek naar de dreigberichten die eerder op de dag commotie veroorzaakten bij de Universiteit Antwerpen, is vrijgelaten door de onderzoeksrechter. Uit het onderzoek en het verhoor blijkt dat de jongeman eigenaar is van het account, maar dat hij mogelijk niet de verzender van het dreigbericht is. Het gerechtelijk onderzoek wordt verdergezet.

10 reacties

 • Urban Vyaas

  1 jaar geleden
  Als de onderzoeksrechter het voordeel van de twijfel geeft, doe ik dat ook.
 • Jan Jets

  1 jaar geleden
  Je kan toch perfect het ip adres van de computer achterhalen, waar het bericht met verstuurd werd? Raar verhaal.
 • David Buytaert

  1 jaar geleden
  Dat account kan toch gehackt zijn je weet dat nooit doet het u overkomt.
 • Toran Korshnah

  1 jaar geleden
  Ben ook al gehackt geweest. Zou best kunnen.
 • Mario Adams

  1 jaar geleden
  Is uiteraard heel goed mogelijk dat zijn e-mailadres gehacked werd. Heb dat een paar maanden geleden ook meegemaakt.Ik kreeg e-mails van mijn eigen account, en vrienden ook. Paswoord elke week veranderen is geen luxe. En zeker ook niet steeds dezelfde structuur gebruiken. Er zijn mensen die een vaste naam gebruiken + nummer van de huidige maand. Is makkelijk te hacken. En gebruik speciale tekens zoals ! - @ _ enz.. Men zou bij e-mail ook de mogelijkheid moeten geven in te loggen via ItsMe bvb.
 1. Triatlon Vlaanderen-voorzitter Michaël Schouwaerts vraagt meer perspectieven: “Huidige stilstand kan impact hebben op toekomst van onze sport”
  Triatlon

  Triatlon Vlaanderen-voorzitter Michaël Schouwaerts vraagt meer perspectie­ven: “Huidige stilstand kan impact hebben op toekomst van onze sport”

  Na een jaar waarin het aantal triatlonwedstrijden in eigen land op twee handen te tellen zijn, ziet er naar uit dat onder de huidige coronarestricties er ook in mei weinig tot geen triatlon- of duatlonwedstrijden in ons land georganiseerd zullen worden. Zowel organisatoren als atleten vragen om duidelijkheid, maar voorlopig zijn de perspectieven voor de sport die de laatste jaren duidelijk in de lift zat in ons land op korte termijn niet meteen hoopgevend. “Nochtans is triatlon de sport bij uitstek die perfect coronaproof kan georganiseerd worden”, benadrukt Triatlon Vlaanderen-voorzitter Michaël Schouwaerts.
 1. Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York
  Play

  Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York

 2. Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschieten!"
  Play

  Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschie­ten!"