afp
Volledig scherm
© afp

16-jarige jihadbruid drie weken lang opgesloten en mishandeld in Antwerpen: "Ik was zijn fokkonijn"

De Nederlandse Anna (*) was 16 toen ze vorige zomer een tijdlang vermist werd. Uiteindelijk bleek ze in ons land te verblijven, als jihadbruid. Het meisje werd vastgehouden in een appartementje in de buurt van het Antwerpse Centraal Station. Toen de Belgische politie haar uit de klauwen van haar 39-jarige vriend bevrijdde, bleek ze al die tijd mishandeld te zijn. De Amsterdammer riskeert drie jaar cel.

83 reacties

 • Cabrioduikboot

  5 jaar geleden
  Komt goed ,vertrouw nu maar op de bekwaamheid van ons fantastisch gerecht en die man zal zeker zwaar gestraft worden....not.
 • ronny cuypers

  5 jaar geleden
  Mensonterend, maar het blijft een feit dat ze uit vrij wil tot de islam toetrad, en dat ze uit vrije wil met deze man meeging. Misschien moeten we onze kinderen wat meer realiteitszin onderwijzen ipv enkel seks en zo.
 • Anne Hick

  5 jaar geleden
  Mustafa weinbaum idioot het is meisje is 16 jaar he? Die lafaard heeft dat kinder gehersenspoeld. Denk is na voor ge iets zegt. En hier in België en Europa kan je als minderjarige niet trouwen zonder toestemming van de ouders .maar typish voor u soort om de schuld op het slachtoffer te steken.
 • Mustafa Weinbaum

  5 jaar geleden
  Frappant dat het meisje, dat zich vrijwillig aanbood als jihadbruid, als slachtoffer onbesproken vrijuit gaat. Het is immers algemeen gekend dat het doel van jihadbruiden het incuberen van extremisten is. Of valt dat misschien ook binnen de grenzen van de surrealistische godsdienstvrijheid? Ronduit belachelijk dat vrouwen, of meisjes, die heulen met terroristen steeds als "slachtoffers" worden opgevangen.
 • John Mertens

  5 jaar geleden
  3 jaar,dat moesten er 30 zijn
 1. Van Yalla Yalla tot SiamSally: in deze 6 restaurants in Antwerpen proef je de smaken van een wereldreis
  PREMIUM
  Regio Antwerpen

  Van Yalla Yalla tot SiamSally: in deze 6 restau­rants in Antwerpen proef je de smaken van een wereldreis

  Probeer jij graag eens een ander soort restaurant uit? Hou je van nieuwe smaken, die uit alle uithoeken van de wereld komen? Ga je graag op culinaire ontdekkingstocht? Ontdek dan hier zes toprestaurants in Antwerpen, waar je geniet van de beste mezze, buns en currygerechten. Van Yalla Yalla Foodbar tot Siamsally. Op deze plekjes geniet je van het beste wat de wereldkeuken te bieden heeft.