Klaas De Scheirder
Volledig scherm
© Klaas De Scheirder

130 km per uur op de Beatrijslaan

AntwerpenHet politiewijkteam van Linkeroever onderschepte dinsdagochtend een wagen die maar liefst 130 kilometer per uur reed op de Beatrijslaan. De bestuurder had geen rijbewijs of identiteitskaart op zak. 

  1. Stéphane Demets en Rupel Boom 3.0 trekken naar Diegem voor eerste officiële opdracht van het seizoen: “Ik wil doorstoten in de beker”
    Voetbal Beker van België

    Stéphane Demets en Rupel Boom 3.0 trekken naar Diegem voor eerste officiële opdracht van het seizoen: “Ik wil doorstoten in de beker”

    Rupel Boom begint zondagnamiddag aan een nieuw hoofdstuk in zijn bestaan. Nadat de Spaanse overname vorig seizoen uitdraaide op een fiasco blies de Amerikaanse overnemer Nathan Crockett de club nieuw leven in. Een nieuwe technische staf onder leiding van coach Stéphane Demets en een fel vernieuwde spelersgroep beginnen dit weekend dus officieel aan hun seizoen. Met de competitieopener van volgende woensdag tegen Ninove in het vooruitzicht wacht zondag de generale repetitie tegen Diegem in het kader van de Beker van België.