De eerste organisatoren van en deelnemers aan de beruchte lockdownfeestjes kwamen vandaag voor in de politierechtbank.
Volledig scherm
PREMIUM
De eerste organisatoren van en deelnemers aan de beruchte lockdownfeestjes kwamen vandaag voor in de politierechtbank. © Klaas De Scheirder

122 deelnemers lockdownfeestjes staan voor rechter (met hele waslijst aan uitvluchten): “Mijn tweelingbroer was daar aanwezig, mevrouw, niet ik”

AntwerpenHet Openbaar Ministerie vorderde vanochtend celstraffen tot 3 maanden voor enkele tientallen beklaagden die zich schuldig hadden gemaakt aan het organiseren of bijwonen van lockdownfeestjes. Het is voor het eerst sinds de start van tweede lockdown dat de overtreders voor de rechter kwamen. De meeste beklaagden minimaliseerden de feiten, maar toonden uiteindelijk wel berouw. Anderen bleven beweren dat ze niet op de hoogte waren van de maatregelen of haalden vreemde excuses boven. “Mijn tweelingbroer was aanwezig op het feest, mevrouw. Hij had mijn identiteitskaart bij zich.”

 1. Designhotel Eilandje in Antwerpen biedt kamers te koop aan
  Aangeboden door Triple Living

  Designho­tel Eilandje in Antwerpen biedt kamers te koop aan

  Een bijzondere vorm van investeren in vastgoed is het hotelvastgoed. Het concept om in één of meerdere hotelkamers te investeren kwam een aantal jaren geleden overgewaaid uit Amerika en is nu ook in België een vaste waarde geworden in de waaier aan investeringsmogelijkheden. In Antwerpen biedt het designhotel Eilandje hotelvastgoed te koop aan per kamer. Hoe interessant is investeren in zo een hotelkamer nu eigenlijk?
 1. "Vind je dat nu echt zo opwindend?": pikante vragen in 'Blijven Slapen'
  Play
  Blijven Slapen

  "Vind je dat nu echt zo opwindend?": pikante vragen in 'Blijven Slapen'

 2. Dit is de oplossing voor wie niet kan wachten tot de cafés openen
  Play

  Dit is de oplossing voor wie niet kan wachten tot de cafés openen