12 personen naar ziekenhuis met CO-vergiftiging

ANTWERPENTwaalf personen zijn zaterdagochtend rond halfnegen naar twee ziekenhuizen overgebracht. Ze waren het slachtoffer van een CO-vergiftiging. De koolstofmonoxide was afkomstig van een slechtwerkend verwarmingstoestel op de tweede verdieping. Na een controle en verzorging mochten alle slachtoffers terugkeren naar huis.

 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 2. Na frequentieperikelen: Radio Minerva viert 40ste verjaardag met driedaags galabal in Antwerpse Hilton
  Antwerpen

  Na frequentie­pe­ri­ke­len: Radio Minerva viert 40ste verjaardag met driedaags galabal in Antwerpse Hilton

  Het leek een verjaardagfeest in mineur te worden. Maar nu Radio Minerva zijn erkenning weer op zak heeft, haalt de iconische zender de plannen voor de viering van zijn 40ste verjaardag vanonder het stof. En Minerva ziet het groots: op 23, 24 en 25 september worden heuse galaoptredens in – jawel - het chique Hilton-hotel georganiseerd. Wie wil, kan er na afloop zelfs logeren.