De academici van de 1000x1000-actie geven 1.300 handtekeningen aan Frank Vandenbroucke, als oproep voor rechtvaardigere belastingen.
Volledig scherm
PREMIUM
De academici van de 1000x1000-actie geven 1.300 handtekeningen aan Frank Vandenbroucke, als oproep voor rechtvaardigere belastingen. © Photo News

1000x1000-actie levert 710.000 euro op voor Koning Boudewijnstichting, academici pleiten voor rechtvaardigere belastingen

AntwerpenOp woensdag 3 februari overhandigen zestien Vlaamse professoren 710.000 euro – de opbrengst van hun 1000x1000-actie – aan de Koning Boudewijnstichting. Minister Frank Vandenbroucke krijgt daarbij 1.300 handtekeningen van de academici, een warme oproep voor een nieuw sociaal contract.

 1. Amerikaanse ondernemer Nathan Crockett is nieuwe eigenaar van Rupel Boom, Stéphane Demets (ex-Heist) T1: “Ik wil het vertrouwen verdienen”
  voetbal eerste nationale

  Amerikaan­se ondernemer Nathan Crockett is nieuwe eigenaar van Rupel Boom, Stéphane Demets (ex-Heist) T1: “Ik wil het vertrouwen verdienen”

  Nathan Crockett is de nieuwe eigenaar van Rupel Boom. Maandag presenteerde de Amerikaan zich aan het schepencollege in Boom en een dag later bezegelden de 42-jarige ondernemer en de Spanjaarden van Rising Phoenix Holding de overname officieel met de laatste handtekeningen. Tijdens de persconferentie vanavond werden Crockett zelf, CEO Geert Van den Wijngaert, de nieuwe technische staf onder leiding van Stéphane Demets (ex-SK Heist) én een deel van de spelerskern voorgesteld.
 2. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.