Klaas De Scheirder
Volledig scherm
© Klaas De Scheirder

10-jarige jongen naar het ziekenhuis na aanrijding Hendriklei

AntwerpenEen jongen van 10 jaar werd zaterdagmiddag aangereden door een auto in de Hendriklei. De impact van de aanrijding zorgde ervoor dat het kind tegen een tweede wagen aan werd geslingerd. De jongen werd met lichte verwondingen overgebracht naar het Sint-Vincentiusziekenhuis.

 1. Natte Pootjes organiseert inzamelactie voor dieren in Turkije en Syrië
  Nijlen/Antwerpen

  Natte Pootjes organi­seert inzamelac­tie voor dieren in Turkije en Syrië

  Natte Pootjes, een organisatie opgericht door Nijlens ex-parlementslid en dierenliefhebber Minneke De Ridder, Greet Weyns van de Doggyshop in Boechout en Kimberly Swiggers van het zwerfkatten-project Lint, is een inzamelingsactie gestart voor de getroffen dieren bij de zware aardbeving in Turkije en Syrië. “Uiteraard begrijpen we dat humanitaire hulp nu prioritair is, maar ook de dieren mogen niet vergeten worden”, aldus De Ridder.
 2. ASSISEN LIVE. “Er is geen wetenschappelijke verklaring voor dat hij zich niks kan herinneren”: Gerechtspsychiaters maken gehakt van Du Lions geheugenverlies
  Antwerpen

  ASSISEN LIVE. “Er is geen wetenschap­pe­lij­ke verklaring voor dat hij zich niks kan herinneren”: Gerechts­psy­chi­a­ters maken gehakt van Du Lions geheugen­ver­lies

  Het assisenproces tegen seriemoordenaar Stephaan Du Lion (58) is nog lang niet voorbij. Integendeel, voor dag vier staan opnieuw een hele resem getuigen op de planning. De meest opvallend onder hen is Raymond V. Met hem gebeurde hetzelfde als met Joël L.T., namelijk dat hij enkele jaren foutief als hoofdverdachte werd gezien, maar dan in de zaak Lutgarda Bogaerts. Tot slot zullen ook de gerechtspsychiaters hun rapport over Du Lion komen uitleggen.