BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Zeven zeges op rij en zelfs Radja blijft lachen op de bank: hoe Van Bommel van Antwerp één hechte stam maakte

AntwerpAls zesde ploeg sinds de invoering van het profvoetbal is Antwerp aan het seizoen begonnen met zeven zeges op een rij. Belangrijke factor in dat succes: iedereen – van kapitein Alderweireld tot derde keeper Verhulst – lijkt mee in het verhaal. Zelfs Radja blijft lachen op de bank.

17 reacties

 • Jean Paul Heck

  3 maanden geleden
  Typische Hollandse trainer uit de school van Van Gaal, Hiddink, ten Hag, hard maar duidelijk en rechtvaardig en met visie.
 • Isabelle Van den Abeele

  3 maanden geleden
  Hoelang zullen de bankzitters blijven lachen?
 • luc Halans

  3 maanden geleden
  Da 3de rangs ploegje dat antwerp uitschakelde volgens sommige hier, heeft enkele jaren terug ook Brugge uitgeschakeld in het kampioenen bal
 • Jean-Pierre Aerts

  3 maanden geleden
  Brugge heeft toch al wat paniekaankopen gedaan. De schrik zit erin bij VARHAEGHE.
 • Jordy Rosson

  3 maanden geleden
  Proficiat... maar de bubbel barst altijd op Antwerpen. Het zal dit seizoen niet anders zijn. Een eigenaar met geld maar geen geduld.
 1. Didier Lamkel Zé haalt ook fratsen uit aan de onderhandelingstafel: “leugenachtige voorwendselen” leiden tot zaak bij de FIFA
  JUPILER PRO LEAGUE
  9

  Didier Lamkel Zé haalt ook fratsen uit aan de onderhande­lings­ta­fel: “leugenach­ti­ge voorwendse­len” leiden tot zaak bij de FIFA

  Ook aan de onderhandelingstafel blijkt Didier Lamkel Zé (25) een ongeleid projectiel. Nadat hij een zo goed als zekere transfer naar Omonia Nicosia in laatste instantie opblies omwille van een flirt met Ferencvaros, dreigt een patstelling. Allicht moet de FIFA het kluwen straks ontwarren. ’t Zal toch niet waar zijn dat Lamkel Zé straks weer in Deurne staat en er minstens tot de winter blijft?
 2. Een Italiaanse influencer als maïzena: hoe Radja Nainggolan met Anderlecht-spitsen Silva en Esposito op de foto belandde na avondje uit eten
  Play
  Belgisch voetbal
  24

  Een Italiaanse influencer als maïzena: hoe Radja Nainggolan met Anderlecht-spit­sen Silva en Esposito op de foto belandde na avondje uit eten

  Radja Nainggolan heeft een opvallend plaatje via zijn Instagrampagina gedeeld. Op het beeld is de Antwerp-middenvelder te zien samen met Anderlecht-spitsen Fabio Silva (20) en Sebastiano Esposito (20) en het Italiaanse socialmediafenomeen Damiano Er Faina (34). Het bonte gezelschap genoot van een gezellig avondje uit eten.
 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.