Lior Refaelov.
Volledig scherm
PREMIUM
Lior Refaelov. © HLN

Woedend Antwerp beslist vandaag over lot Refaelov in play-offs, komt Gouden Schoen nog in actie?

AntwerpAnderlecht kondigde de transfer van Lior Refaelov zonder toeters en bellen aan, maar het kwaad was natuurlijk al geschied: bij Antwerp zitten ze bijzonder verveeld met de zaak. ‘The Great Old’ hoopt in de Champions’ play-offs het seizoen in schoonheid af te sluiten. Of Refaelov daar z'n steentje aan zal mogen bijdragen, wordt vandaag beslist. Als Antwerp dezelfde beslissing neemt als bij Simen Juklerød, zullen we de Israëliër niet meer aan het werk zien. Maar wat willen z'n ploegmaats? En vooral: wat wil Refaelov zelf?

75 reacties

 • Yves Van Rossem

  1 jaar geleden
  FC Antwerp zit bijzonder verveeld met de zaak ... Ze moeten nu niet "verveeld" zitten met deze zaak echter ze moesten de juiste acties genomen hebben als ze Rafa binnen hun rangen wensten te houden. Als men een speler in het ongewisse houd tot het laatste moment dan kan het alle richtingen uitgaan ...
 • dretie munkies

  1 jaar geleden
  Natuurlijk mag Refaelov niet meer spelen voor Antwerp : dat zou pas competitievervalsing zijn. En in feite gaat de ploeg er ook niet mee verzwakken !
 • Jean Droogmans

  1 jaar geleden
  Welke reactie zou Antwerp gehad hebben indien de transfer geheim was gebleven tot na de play-offs en na verlies tegen Anderlecht?
 • Dirk Van der Weeën

  1 jaar geleden
  Dat doen ze nog altijd J B .
 • marc van de poel

  1 jaar geleden
  De laatste aan wie men dat moet vragen, is uiteraard Refaelov zelf. Uiteraard zal die wel willen spelen, en op cruciale fases net dat tikje te laat zijn of net fout gemikt hebben. Want uiteraard zijn de andere wedstrijden dan alleen die tegen Anderlecht ook belangrijk voor Anderlecht. Als Antwerp daar te veel punten laat liggen, is dat ook in het voordeel van de record schuldenploeg. Gewoon in de B ploeg droppen.