Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Antwerp ANT
0
EINDE
0
Drita DRI

Werk op de plank voor Antwerp: Great Old op eigen veld niet voorbij het Kosovaarse Drita

Conference League‘t Zal in Kosovo moeten gebeuren. Antwerp speelde in de tweede voorronde van de Conference League een correcte heenwedstrijd, maar het Kosovaarse FC Drita vocht voor zijn leven en sleepte een 0-0 uit de brand. Zo werd het debuut van Toby Alderweireld het meest positieve punt van de avond voor de thuisploeg.

32 reacties

 • Laurent Vanempten

  7 maanden geleden
  Typerend avondje Belgisch clubje in Europa. Zelfs in de kelder van het Europees voetbal tegen een absolute kelderploegje, slaagt een zogenoemde Belgische topper er niet te winnen in eigen huis. Nog snel een kapitaalsverhoginkje van een mio of 50 en rap een nieuwe ploeg kopen
 • JAN RAEYMAEKERS

  7 maanden geleden
  Nog teveel basisspelers van vorig jaar. De nieuwe toppers er nog bij en dan gaat het vlammen
 • Jordy Rosson

  7 maanden geleden
  Schaamtelijk. Ploeg in opbouw... Dat is Antwerp altijd. Daar gaat het coefficient alweer van speeldag 1
 • Francis Vekens

  7 maanden geleden
  net als bij psv en wolfsburg staat zijn valies al klaar bij de deur, nu nog een klein zetje en hij kan vertrekken want het uitgegeven geld moet eindelijk renderen
 • Jan Janssens

  7 maanden geleden
  Gauw nog Dries Mertens halen!
 1. ONS RAPPORT. “Hij jaagt Vanhaezebrouck de stuipen op het lijf”: geen hoge scores bij Gent, één Antwerp-speler “liep er vaak zomaar wat tussen”
  PREMIUM
  BELGISCH VOETBAL

  ONS RAPPORT. “Hij jaagt Vanhaeze­brou­ck de stuipen op het lijf”: geen hoge scores bij Gent, één Ant­werp-spe­ler “liep er vaak zomaar wat tussen”

  Antwerp heeft zijn plek in de top vier verstevigd na een zege tegen AA Gent. Dat resulteert zich ook in de scores voor de Great Old in ons rapport. Veel uitblinkers bij de thuisploeg, bij AA Gent kon niemand uitblinken. Eén van hen was “niet de kapstok die het team nodig had.” Ontdek hieronder onze scores.