Manuel Benson.
Volledig scherm
Manuel Benson. © Tomas Sisk / Photo News

Werk aan de winkel voor Bölöni: Benson ventileert ongenoegen op Instagram, boze Mirallas na discussie naar kleedkamer

AntwerpVan titularis naar overbodig. Basisplek tegen Moeskroen. Invalbeurt tegen Club Brugge. 90 minuten op de bank tegen Gent en vandaag… op de tribune. Manuel Benson lijkt op enkele weken tijd helemaal uit de gratie gevallen van Laszlo Bölöni, die het vandaag ook aan de stok kreeg met Kevin Mirallas.

6 reacties

 • eric debanne

  2 jaar geleden
  Antwerp laten spelen tot ze een doelpunt kunnen maken ...bedankt vissers ! Is de 1e keer niet helaas Gent verdiende de overwinning
 • Johan hendrickx

  2 jaar geleden
  Benson, één vd zovele talenten met een groot ego en weinig karakter!
 • Guy Van Severen

  2 jaar geleden
  Maken deel uit van de ploeg en de ploeg doet het goed ! Wat wil je nog meer ! Portefeuille wordt toch gevuld ! Of niet soms ?
 • Marcel De Maesschalck

  2 jaar geleden
  Hij zou beter op het veld bewijzen als hij toch zo goed is. Ik wist zelfs niet dat het een voetballer was. Nek is alleszins dik genoeg om voetballer te zijn, en zijn "IQ" (waarschijnlijk niet hoger dan de maat van zijn schoenen) komt ook in aanmerking.
 • jan wuyts

  2 jaar geleden
  Waarschijnlijk één van de betere spelers in de Belgische competitie vraag het maar aan Moeskroen.
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 2. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.