Michael Frey baalt als een stekker na affluiten.
Volledig scherm
PREMIUM
Michael Frey baalt als een stekker na affluiten. © Photo News

“We hebben ze drie punten cadeau gegeven”: het verhaal achter het zure verlies van gemakzuchtig Antwerp

AntwerpGemakzucht sloop in de ploeg. En dus ging Antwerp finaal onderuit op het veld van Zulte Waregem. Weg leidersplaats. “Er stonden in de tweede helft elf individuen op het veld”, aldus een ontgoochelde Brian Priske.

11 reacties

 • marc van de poel

  2 maanden geleden
  @ Jenny Charels : Olympiakos Piraeus is een Griekse topploeg. Gevestigd in de buurt van Athene. Bij mijn weten ligt dat niet op Cyprus.
 • eric debanne

  2 maanden geleden
  En hoeveel keren heeft antwerp al gehad tot nu toe ...🙄..? Ze zouden beter zwijgen ...! Hypocrisie ...
 • David Lievens

  2 maanden geleden
  Sorry, maar Antwerp pakte al verschillende keren heel gevleid de drie punten. Ze brengen echt geen goed voetbal. Dat kon niet blijven duren. Ze creëren veel te weinig kansen, in Europa net hetzelfde.
 • Theo Collewaert

  2 maanden geleden
  Antwerpen heeft in deze competitie al heel wat geluk gehad. Op een bepaald ogenblik raakt dit opgebruikt. Antwerpen is nog bijlage geen topclub.
 • Patrick Weyers

  2 maanden geleden
  Antwerp heeft al genoeg punten van anderen gestolen. Een koekje van eigen deeg heet dat.
 1. Lior Refaelov straalt met Gouden Schoen naast Adrian, Mia en Gal: “Emotioneel, zij betekenen alles voor mij”
  Play
  Gouden Schoen
  7

  Lior Refaelov straalt met Gouden Schoen naast Adrian, Mia en Gal: “Emotioneel, zij betekenen alles voor mij”

  Heuglijk moment voor Lior Refaelov vlak voor de aftrap van Anderlecht - AA Gent. De Israëlische strateeg kreeg in het Lotto Park uit handen van onze chef voetbal Stephan Keygnaert de Gouden Schoen 2020 overhandigd. Mochten niet ontbreken op het appel: zoon Adrian, dochter Mia en zijn vrouw Gal. Opvallend: Refaelov (35) won de Gouden Schoen als speler van Antwerp, waarna hij vlak voor de start van Play-Off 1 een akkoord bereikte met paars-wit om van Antwerp naar Anderlecht te gaan. Eind januari, toen Refaelov in de finale top drie Onuachu en Holzhauser achter zich liet, kreeg hij een podiumexemplaar overhandigd. Vanavond mocht ‘Rafa’ een vergulde Gouden Schoen in ontvangst nemen.
 2. Stilaan crisis bij Antwerp, druk op Priske groeit: “Maar het draait niet om mij”
  Play
  Antwerp
  7

  Stilaan crisis bij Antwerp, druk op Priske groeit: “Maar het draait niet om mij”

  Mogen we stilaan de crisis afroepen bij Antwerp? Na een reeks mindere prestaties in de competitie, de bekeruitschakeling tegen Westerlo en nu de bijna-uitschakeling in Europa zal voorzitter Paul Gheysens zich weleens achter de oren krabben. Automatisch komt trainer Brian Priske meer onder druk te staan. “Ik snap dat er nu vragen over mijn positie worden gesteld, maar het draait niet om mij”, aldus Priske.
 3. Duurste Belgische transfer ooit voor Antwerp? Bod van 12 miljoen op Braziliaanse spits FC Basel geweigerd
  Antwerp
  6

  Duurste Belgische transfer ooit voor Antwerp? Bod van 12 miljoen op Braziliaan­se spits FC Basel geweigerd

  Bommetje. Royal Antwerp Football Club wil de waardeverhoudingen in het Belgisch voetbal nog maar eens door elkaar te schudden. De Great Old kan namelijk het record van duurste inkomende transfer ooit (op naam van Standard met Zinho Vanheusden) verbreken. Zijn naam? Arthur Cabral. Antwerp deed al een bod van liefst 12 miljoen op de 23-jarige Braziliaan, zijn club FC Basel wil er echter 15.