BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Wat met Vercauteren, wie zou hem kunnen opvolgen en welke smaakmaker brengt geld in het laatje? Na vertrek D’Onofrio nog veel werk op de plank voor Antwerp

AntwerpVoor het derde jaar op rij play-off 1 en een Europees ticket, tussendoor bekerwinst, overwintering in Europa en momenteel in volle strijd om een tweede plaats - en dus Champions Leaguevoetbal - in de Champions’ play-offs. Het gaat de Royal Antwerp Football Club ook dit seizoen weer voor de wind. Achter de schermen ligt er echter een pak werk op de plank. De duidelijkheid die er sinds gisteren is omtrent Luciano D’Onofrio valt toe te juichen, maar dat betekent niet dat ze op de Bosuil achterover kunnen leunen. Integendeel. De situatie aan de hand van 4 prangende vragen.

10 reacties

 • Patrick Van Puyenbroeck

  2 maanden geleden
  Alles wat komt is beter dan anti-voetbal.
 • Dirk Willems

  2 maanden geleden
  Tijd om Jonas De Roeck terug te halen naar RAFC. Een degelijke trainer met een rood wit hart. En waarschijnlijk eentje die voor een betaalbaar voorstel zal willen tekenen.
 • Eric Couwels

  2 maanden geleden
  Vercauteren is geen blijver. Nu zeker niet vermoed ik. Tacktisch toch een goede trainer, tenminste als hij niet te verdedigend laat spelen tegen mindere ploegen, zoals thuis tegen Anderlecht.
 • Eric Couwels

  2 maanden geleden
  Laat Antwerp eens twee minuten gerust zeg. Praat eens over al de toevalligheden bij een wedstrijd van Anderlecht.
 • Gilbert Vermeersch

  2 maanden geleden
  Vercauteren is een goede trainer kan zijn visie over de ploeg overbrengen op de ploeg, dus houdt hem indien mogelijk. Goede aankopen staan nu bovenaan het lijstje. Ik hoop dat Club morgen toch wint..