Onze Antwerp-watcher schat de kansen van RAFC in play-off 1 in.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze Antwerp-watcher schat de kansen van RAFC in play-off 1 in. © Photo News

Wat kan de Great Old betekenen in de Champions’ play-offs? “U weet hoe dat gaat: survivors geven nooit op”

AntwerpRoyal Antwerp FC zit in de Champions’ play-offs. Kan het daarin iets betekenen? Onze watcher Frank Dekeyser maakt de inschatting: De Great Old is al jarenlang een aanwinst voor eerste klasse. Een club in verandering, een ploeg in beweging. Hate them or love them, de survivors van de Bosuil.”

8 reacties

 • willy staes

  4 maanden geleden
  Het probleem schep zich als volgt , als derde hebben ze nog steeds geen vast systeem , natuurlijk is het voor de tegenstanders ook een probleem , hoe spelen ze eigelijk hoe moeten we ze ontwrichten , je kan enkel een Annalise maken van een ploeg als je hun manier van spelen kent , maar Antwerp heeft dit dus niet ,begin maar als tegenstander .
 • Dirk Van den Bogaert

  4 maanden geleden
  Nog zeven keer winnen en de titel is binnen. Talent zit er meer dan genoeg in de ploeg, alleen slaagt Brian Priske er al een heel seizoen in om dat zo weinig mogelijk te tonen. Ondanks het feit dat we de voorbije jaren nooit zoveel punten gehaald hebben als nu, ook niet in verhouding met de seizoenen dat er slechts dertig wedstrijden waren, voelt dit echt aan als het slechtste seizoen sinds de terugkeer naar hoogste afdeling. En daar heeft het gebrek aan goed voetbal alles mee te maken.
 • xavier derck

  4 maanden geleden
  ha ha ha. het wordt niks voor de Great Old. Nul komma nul.
 • Marc Vinck

  4 maanden geleden
  Ik denk niets maar stel dat ze 18 op 18 halen en zo kampioen worden?
 • Frederic verhelle

  4 maanden geleden
  Als ze gaan spelen gelijk hun laatste zes matchen , hmmm ik vrees een beetje voor Antwerpen
 1. Toby Alderweireld hint in cryptische tweet op transfer naar Antwerp, maar voorlopig is er geen doorbraak
  Antwerp
  6

  Toby Alderwei­reld hint in cryptische tweet op transfer naar Antwerp, maar voorlopig is er geen doorbraak

  De saga houdt aan. Trekt Toby Alderweireld (33) naar Antwerp? De Rode Duivel voedt vanop zijn vakantiebestemming zelf de geruchten. Op zijn sociale media laat het bijschrift bij de foto weinig aan de verbeelding over. ‘Relaxing and Feeling Content’. Alleen de slechte verstaander leest daar niet de verkorte clubnaam RAFC (Royal Antwerp FC) in. Of neemt de Rode Duivel iedereen in de maling? Volgens onze info blijft het wachten op een doorbraak in het dossier.