Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Wat doet Antwerp met Didier Lamkel Zé? “Hij moet niet weg”

AntwerpEen laatste cadeautje van Luciano D’Onofrio. Sinds de ex-sportief directeur van Antwerp FC erop aandrong om Didier Lamkel Zé weer bij de A-kern te halen, was het enfant terrible in liefst acht wedstrijden beslissend. Qua zoenoffer kan het tellen, maar de vraag van één miljoen is: wat nu? 

13 reacties

 • jo verstraelen

  1 jaar geleden
  Best houden zoals hij na Nieuwjaar was is hij een meerwaarde. Als je hem wekelijks laat voetballen heb je er blijkbaar weinig problemen mee. De dag dat hij niet meer in de JPL meedoet zullen we hem missen. Een mens moet ook al eens kunnen lachen met dat spelletje.
 • dretie munkies

  1 jaar geleden
  Is inderdaad samen met de Laet en Seck (en ook een beetje Mbokani) een van de betere spelers van Antwerp. Zou bij een andere ploeg zeker tot veel meer in staat geweest zijn !
 • Romero Rondas

  1 jaar geleden
  Hij is wel meer binnen de lijnen van de club aan het lopen sinds Vercauteren het heeft overgenomen. Maar dat hij het verschil maakt tussen alles of niets voor antwerp is duidelijk, in het mandje tellen de punten
 • Jean Eeckelaers

  1 jaar geleden
  Zonder meer samen met De Laet en Seck beste voetballer van Antwerp, houden dus. Lukaku en Butez dumpen graag en Blessing halen als trainer
 • Christiaan GOETHALS

  1 jaar geleden
  Veel doet hij niet mis, alleen lol maken die niet toegestaan is. Er zijn er veel en dan ook veel meer met een slechter karakter.
 1. Van Seck tot Lamkel Zé: Antwerpse B-ploeg is liefst 12,5 miljoen waard (en da’s drie miljoen meer dan Seraing)
  PREMIUM
  JUPILER PRO LEAGUE
  3

  Van Seck tot Lamkel Zé: Antwerpse B-ploeg is liefst 12,5 miljoen waard (en da’s drie miljoen meer dan Seraing)

  Ondanks de Europese tegenvaller tegen Drita begint Antwerp zondag als één van de te kloppen teams aan de competitie. De weelde op de Bosuil is momenteel zo groot dat coach Mark van Bommel zelfs een halve eersteklasseploeg naar de B-kern kon sturen. Geschatte marktwaarde: dik twaalf miljoen euro. “Knopen doorhakken is altijd moeilijk”, aldus trainer Van Bommel. “Maar het is een zakelijke keuze en geen persoonlijke.”
 2. Didier Lamkel Zé haalt ook fratsen uit aan de onderhandelingstafel: “leugenachtige voorwendselen” leiden tot zaak bij de FIFA
  JUPILER PRO LEAGUE
  9

  Didier Lamkel Zé haalt ook fratsen uit aan de onderhande­lings­ta­fel: “leugenach­ti­ge voorwendse­len” leiden tot zaak bij de FIFA

  Ook aan de onderhandelingstafel blijkt Didier Lamkel Zé (25) een ongeleid projectiel. Nadat hij een zo goed als zekere transfer naar Omonia Nicosia in laatste instantie opblies omwille van een flirt met Ferencvaros, dreigt een patstelling. Allicht moet de FIFA het kluwen straks ontwarren. ’t Zal toch niet waar zijn dat Lamkel Zé straks weer in Deurne staat en er minstens tot de winter blijft?