Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Wat doet Antwerp met Didier Lamkel Zé? “Hij moet niet weg”

AntwerpEen laatste cadeautje van Luciano D’Onofrio. Sinds de ex-sportief directeur van Antwerp FC erop aandrong om Didier Lamkel Zé weer bij de A-kern te halen, was het enfant terrible in liefst acht wedstrijden beslissend. Qua zoenoffer kan het tellen, maar de vraag van één miljoen is: wat nu? 

13 reacties

 • jo verstraelen

  2 maanden geleden
  Best houden zoals hij na Nieuwjaar was is hij een meerwaarde. Als je hem wekelijks laat voetballen heb je er blijkbaar weinig problemen mee. De dag dat hij niet meer in de JPL meedoet zullen we hem missen. Een mens moet ook al eens kunnen lachen met dat spelletje.
 • dretie munkies

  2 maanden geleden
  Is inderdaad samen met de Laet en Seck (en ook een beetje Mbokani) een van de betere spelers van Antwerp. Zou bij een andere ploeg zeker tot veel meer in staat geweest zijn !
 • Romero Rondas

  2 maanden geleden
  Hij is wel meer binnen de lijnen van de club aan het lopen sinds Vercauteren het heeft overgenomen. Maar dat hij het verschil maakt tussen alles of niets voor antwerp is duidelijk, in het mandje tellen de punten
 • Jean Eeckelaers

  2 maanden geleden
  Zonder meer samen met De Laet en Seck beste voetballer van Antwerp, houden dus. Lukaku en Butez dumpen graag en Blessing halen als trainer
 • Christiaan GOETHALS

  2 maanden geleden
  Veel doet hij niet mis, alleen lol maken die niet toegestaan is. Er zijn er veel en dan ook veel meer met een slechter karakter.