Radja Nainggolan.
Volledig scherm
PREMIUM
Radja Nainggolan. © Photo News

Waar zal Radja staan? Op de ‘6’, de ‘8’ of de ‘10’: Nainggolan kan het allemaal

AntwerpOp welke positie zou hij gaan spelen, Radja Nainggolan (33)? “Waar ik hem ga zetten? Centraal”, schoof coach Brian Priske de hete aardappel nog even voor zich uit. Tactische inkijk in het Antwerpse middenveld.

13 reacties

 • eric debanne

  1 maand geleden
  Goeie voetballer maar slechte mentaliteit En naast het veld ook niet beter ...
 • Maxime Vanmaercke

  2 maanden geleden
  Gaat hij zich nu aan de regels houden? Goeie voetballer maar kan hij de discipline aan? Hopelijk voor hem wel.
 • Bart Van Gool

  2 maanden geleden
  Hij kan het allemaal, maar toch kreeg hij bij Martinez geen kans. Die koos voor pasje breed, pasje terug Witsel. Met de bekende gevolgen...
 • raymond van der craen

  2 maanden geleden
  Past helemaal bij den Antwerp, is een specialleke met een handleiding en kunnen ze met zijn 33 jaar klaarstomen voor de wandelvoetbalploeg binnen enkele jaren. Dit is puur kapitaal vernietiging als je het mij vraagt.
 • Roger Williams

  2 maanden geleden
  Gerkens en Benson moeten er sowieso nog uit, wegens te licht bevonden. Er moet zeker voor eind augustus nog een degelijke spits bij om Frey te vervangen.
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.