Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Viktor Fischer, een van de buitenbeentjes bij Antwerp: “Sociale media? Heb ik niet. Ik wil vrij zijn”

Antwerp“Ik voelde al heel snel die liefde voor het voetbal. Ik speelde, ik scoorde, ik vond het mooi.” Viktor Fischer (27) is een intrigerend figuur. Een rechttoe rechtaan-gesprek over de sport en het leven in het algemeen. “Ik wil vríj zijn.”

9 reacties

 • Ninneke Langa

  9 maanden geleden
  Verstandige gast !
 • nancy de boeck

  1 jaar geleden
  Lang leve de vrijheid zonder gepamper en ook mijn Facebook volledig afgesloten, enkel nog LinkedIn, maar louter professioneel
 • Dany Herman

  1 jaar geleden
  Heb dit ook niet, geen gsm en smartdinges en betaal ook liefst contant We gaan en staan zonder dat circus en ben mentaal niet onderhevig aan dwang van wie ook
 • Eric Leysen

  1 jaar geleden
  Verstandige keuze, ik doe hetzelfde al jarenlang en mis het hele social media circus geen seconde.
 • Erik Mones

  1 jaar geleden
  “Sociale media? Heb ik niet. Ik wil vrij zijn”. Hoeveel gezonder kan kezijjn?
 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.