Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Vier ex-Gouden Schoenen begrijpen beslissing niet om Refaelov te weren uit play-offs: “Antwerp moet nu niet kleinzielig doen”

AntwerpIn januari triomfeerde Antwerp nog met Lior Refaelov als Gouden Schoen, maar nu zal hij de Great Old door een achterdeur verlaten – zonder nog de kans in de Champions’ play-offs in schoonheid afscheid te nemen. Wij hoorden vier ex-Gouden Schoenen over de toch wel ongeziene beslissing. “Dit is belachelijk.” 

14 reacties

 • eric de baene

  1 jaar geleden
  Harry vankrinkelen : juist verwoord correcte opmerking !
 • Harry Vankrinkelen

  1 jaar geleden
  Juiste beslissing geef nu de kans aan Miyoshi die heeft al lang genoeg moeten wachten.Het is nu aan de anderen om te laten zien dat ze ook zonder Rafa kunnen... by the way na de gouden schoen waren er toch veel wedstrijden van hem met een looden schoen ( zie de waarderingscijfers toen in deze krant ).Dat hij geen nieuw contract kreeg is toch normaal want met die gouden label en de ( aanbiedingen elders ?)+ 2jarig contract was voor Antwerp te hoog gegrepen:
 • Marc Fonteyn

  1 jaar geleden
  Goed dat hij niet speelt. Achteraf geen discussie.
 • Edmond Vanderhallen

  1 jaar geleden
  De enig juiste en consequente beslissing! Een faire ploeg en een gentleman speler hadden gewacht tot na de playoffs.
 • ALAIN BOCHEM

  1 jaar geleden
  En die 1-4 thuis tegen Anderlecht op 5/4 jl. zouden die geen rol gespeeld hebben in de beslissing?
 1. Niet bepaald slim: opgenaaide Vincent Janssen beukt tegenstander omver en mist heenmatch in Turkije
  Play
  Antwerp
  11

  Niet bepaald slim: opgenaaide Vincent Janssen beukt tegenstan­der omver en mist heenmatch in Turkije

  Dan zet je ‘m op de bank, pakt-ie nog geel. Mark van Bommel zal vloeken, want de coach kan voor de heenmatch in en tegen Başakşehir geen beroep doen op Vincent Janssen. Geel geschorst, zijn derde geel karton in vier wedstrijden in de Conference League. De Nederlander liet zich opnaaien en beukte een verdediger van Lilleström in de rug, wanneer er geen bal te bespeuren was. Dat als spits, én bij een royale voorsprong voor Antwerp... Niet bepaald slim te noemen. “Daaraan zie je dat Janssen nog niet zichzelf is. Zich nog niet lekker voelt”, aldus cocommentator Gilles De Bilde.