VIDEO. Radja Nainggolan: "Ik schaam me er niet voor, maar ik kruip niet meer achter het stuur als ik drink”

De 100 Belgen2021 was voor Radja Nainggolan het jaar van de succesvolle transfer naar Antwerp. Maar hij liet zich ook opmerken met een rijverbod na een dronken rit door Antwerpen en een filmpje over het weggewaaide dak van de Bosuil, dat hem een preek van de voorzitter opleverde. “Ik schaam me er niet voor, maar ik zal niet meer drinken en achter het stuur kruipen”, zegt hij in een interview voor de 100 Belgen van 2021 van Het Laatste Nieuws, waar hij op de 96ste plaats staat. Bekijk hierboven wat hij nog allemaal zei.

 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Lijdensweg met een grote L: Björn Engels is nu al bijna jaar out en comeback is nog niet meteen in zicht
  PREMIUM
  JUPILER PRO LEAGUE

  Lijdensweg met een grote L: Björn Engels is nu al bijna jaar out en comeback is nog niet meteen in zicht

  Zoek in de bekerselectie van Antwerp voor Genk eens te meer niet naar de naam van Björn Engels. De verdediger staat nu al bijna een jaar geblesseerd aan de kant en het is niet te voorspellen hoe lang dat nog zal duren: “Dit vreet aan hem.” Hoe zit het trouwens met de financiële ‘schade’ voor een speler bij zo’n langdurige afwezigheid? “Het is niet omdat je maandenlang geen matchen speelt dat je niet hebt ‘gewerkt’.”