Vertrek Antwerp richting Istanbul met uur uitgesteld... omdat Butez paspoort vergeten was

AntwerpAntwerp is vanochtend vanop de luchthaven in Deurne vertrokken richting Istanbul, waar het morgen in de Europa League tegenover Fenerbahçe staat. Maar vlekkeloos verliep dat vertrek niet. Doelman Jean Butez vergat zijn paspoort mee te nemen, waardoor het vliegtuig pas een uur later dan voorzien kon opstijgen.

5 reacties

 • marc van de poel

  1 jaar geleden
  Ze hebben eigenlijk redelijk onverdiend de twee vorige matchen verloren, maar vanavond zal er inderdaad geoogst moeten worden. en @ Erik : die geplande vlucht was een gecharterde privé vlucht. Dus die piloot doet wat hem door de leiding gevraagd wordt.
 • Erik Geerinckx

  1 jaar geleden
  Nog maar eens bewezen, voetballers hebben veel meer rechten dan jan met de pet, als u uw pas niet bij hebt is het vliegtuig weg zonder u, 100% zeker van
 • Stroobants Alexander

  1 jaar geleden
  Paspoort vergeten kan maar heb hier wat moeite mee. Zeker als je ernstig met je job bezig bent.
 • Marc Geerts

  1 jaar geleden
  Als een gewone persoon zijn paspoort niet bij heeft word het vertrek dan ook uitgesteld .
 • Francois Bastiaensen

  1 jaar geleden
  Best een resultaat halen?...Dikke zever, zelfs de 3e plaats geeft nog recht op overwintering, hetzij in de conference league. En met nog 2 thuismatchen voor de boeg is dit zeker een haalbare kaart.
 1. Lijdensweg met een grote L: Björn Engels is nu al bijna jaar out en comeback is nog niet meteen in zicht
  PREMIUM
  JUPILER PRO LEAGUE

  Lijdensweg met een grote L: Björn Engels is nu al bijna jaar out en comeback is nog niet meteen in zicht

  Zoek in de bekerselectie van Antwerp voor Genk eens te meer niet naar de naam van Björn Engels. De verdediger staat nu al bijna een jaar geblesseerd aan de kant en het is niet te voorspellen hoe lang dat nog zal duren: “Dit vreet aan hem.” Hoe zit het trouwens met de financiële ‘schade’ voor een speler bij zo’n langdurige afwezigheid? “Het is niet omdat je maandenlang geen matchen speelt dat je niet hebt ‘gewerkt’.”