Vertrek Antwerp richting Istanbul met uur uitgesteld... omdat Butez paspoort vergeten was

AntwerpAntwerp is vanochtend vanop de luchthaven in Deurne vertrokken richting Istanbul, waar het morgen in de Europa League tegenover Fenerbahçe staat. Maar vlekkeloos verliep dat vertrek niet. Doelman Jean Butez vergat zijn paspoort mee te nemen, waardoor het vliegtuig pas een uur later dan voorzien kon opstijgen.

5 reacties

 • marc van de poel

  2 maanden geleden
  Ze hebben eigenlijk redelijk onverdiend de twee vorige matchen verloren, maar vanavond zal er inderdaad geoogst moeten worden. en @ Erik : die geplande vlucht was een gecharterde privé vlucht. Dus die piloot doet wat hem door de leiding gevraagd wordt.
 • Erik Geerinckx

  2 maanden geleden
  Nog maar eens bewezen, voetballers hebben veel meer rechten dan jan met de pet, als u uw pas niet bij hebt is het vliegtuig weg zonder u, 100% zeker van
 • Stroobants Alexander

  2 maanden geleden
  Paspoort vergeten kan maar heb hier wat moeite mee. Zeker als je ernstig met je job bezig bent.
 • Marc Geerts

  2 maanden geleden
  Als een gewone persoon zijn paspoort niet bij heeft word het vertrek dan ook uitgesteld .
 • Francois Bastiaensen

  2 maanden geleden
  Best een resultaat halen?...Dikke zever, zelfs de 3e plaats geeft nog recht op overwintering, hetzij in de conference league. En met nog 2 thuismatchen voor de boeg is dit zeker een haalbare kaart.
 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.