Frank Vercauteren.
Volledig scherm
Frank Vercauteren. © BELGA

Verliezen verboden, Antwerp: zonder Haroun, Mbokani én nu ook Buta is het al van moeten voor Vercauteren

AntwerpHij zal toch eens gevloekt hebben, Frank Vercauteren. Vanavond op Eupen – in, laat ons eerlijk zijn, een match die Antwerp moét winnen – kan hij nog steeds niet rekenen op Faris Haroun en Dieumerci Mbokani. Bovendien kwam daar gisteren Aurélio Buta bij. De Portugees testte positief op corona en moet in quarantaine.

1 reactie

 • Danny Callaert

  1 jaar geleden
  Ik zie het probleem niet: de spelers mogen niet over de middellijn. Dus Vercauteren heeft alleen 5 verdedigende middenvelders en 5 verdedigers nodig. Conditie is niet nodig, want op de helft van een terrein spelen, vraagt niet veel inspanning.
 1. Ritchie De Laet vindt dat de VAR sneller moet beslissen en hij laat dat duidelijk merken ook
  Play
  Antwerp
  6

  "F*cking hell, waarom duurt dat zo lang?": De Laet vindt dat VAR sneller moet beslissen en laat dat duidelijk merken ook

  Vrijdag al won Antwerp van Seraing met het kleinste verschil, maar het moest dat wel met z’n tienen doen nadat Samatta op het uur werd uitgesloten. Die rode kaart kwam er na ook een interventie van de VAR, die best een poosje duurde. En daar was ook aanvoerder Ritchie De Laet allerminst mee opgezet. “F*cking hell, amateurs. Waarom duurt dat zo lang? Iedereen heeft gezien dat hij de bal speelt. Iedereen!", klonk het bij de verdediger. Maar scheidsrechter Arthur Denil bleef uiteindelijk bij zijn oorspronkelijke besluit.