Frank Vercauteren.
Volledig scherm
Frank Vercauteren. © BELGA

Vercauteren over Adolfo Gaich: “Eerst helemaal zeker zijn dat hij meteen iets extra kan brengen”

AntwerpNog geen witte rook op de Bosuil. Adolfo Gaich, Argentijnse spits van CSKA Moskou, is effectief volop in onderhandeling met de Great Old, maar helemaal rond is het nog niet, zo vertelde Frank Vercauteren ons zonet.

3 reacties

 • Gilbert Vermeersch

  1 jaar geleden
  Was supporter van deze ex Anderlechtspeler die samen en voor de huidige trainer goed werk leverde. Nu bij Antwerp heeft hij niet dezelfde spelers kern, dus..
 • Jan Verbeeck

  1 jaar geleden
  Ik heb precies het vermoeden dat Vercauteren liever Anderlecht in de top vier heeft dan RAFC, alsook de kwetsuren van haroun en mbokani.
 • Dirk Van den Bogaert

  1 jaar geleden
  Een jonge speler huren zonder optie tot aankoop haalt weinig uit want, zelfs al breekt hij potten, dan sta je aan het begin van volgend seizoen weer met lege handen. En wat dat "meteen iets extra's betekenen" betreft; Dat hadden we ook in gedachten moeten houden alvorens een trainer aan te trekken. Want er is onder Vercauteren niet alleen weinig rendement met een kern die eerder in het seizoen al bewezen heeft mogelijkheden te hebben, het huidige voetbal doet ook spontaan je ogen bloeden.
 1. Ritchie De Laet vindt dat de VAR sneller moet beslissen en hij laat dat duidelijk merken ook
  Play
  Antwerp
  6

  "F*cking hell, waarom duurt dat zo lang?": De Laet vindt dat VAR sneller moet beslissen en laat dat duidelijk merken ook

  Vrijdag al won Antwerp van Seraing met het kleinste verschil, maar het moest dat wel met z’n tienen doen nadat Samatta op het uur werd uitgesloten. Die rode kaart kwam er na ook een interventie van de VAR, die best een poosje duurde. En daar was ook aanvoerder Ritchie De Laet allerminst mee opgezet. “F*cking hell, amateurs. Waarom duurt dat zo lang? Iedereen heeft gezien dat hij de bal speelt. Iedereen!", klonk het bij de verdediger. Maar scheidsrechter Arthur Denil bleef uiteindelijk bij zijn oorspronkelijke besluit.