Frank Vercauteren.
Volledig scherm
Frank Vercauteren. © BELGA

Vercauteren over Adolfo Gaich: “Eerst helemaal zeker zijn dat hij meteen iets extra kan brengen”

AntwerpNog geen witte rook op de Bosuil. Adolfo Gaich, Argentijnse spits van CSKA Moskou, is effectief volop in onderhandeling met de Great Old, maar helemaal rond is het nog niet, zo vertelde Frank Vercauteren ons zonet.

3 reacties

 • Gilbert Vermeersch

  3 maanden geleden
  Was supporter van deze ex Anderlechtspeler die samen en voor de huidige trainer goed werk leverde. Nu bij Antwerp heeft hij niet dezelfde spelers kern, dus..
 • Jan Verbeeck

  3 maanden geleden
  Ik heb precies het vermoeden dat Vercauteren liever Anderlecht in de top vier heeft dan RAFC, alsook de kwetsuren van haroun en mbokani.
 • Dirk Van den Bogaert

  3 maanden geleden
  Een jonge speler huren zonder optie tot aankoop haalt weinig uit want, zelfs al breekt hij potten, dan sta je aan het begin van volgend seizoen weer met lege handen. En wat dat "meteen iets extra's betekenen" betreft; Dat hadden we ook in gedachten moeten houden alvorens een trainer aan te trekken. Want er is onder Vercauteren niet alleen weinig rendement met een kern die eerder in het seizoen al bewezen heeft mogelijkheden te hebben, het huidige voetbal doet ook spontaan je ogen bloeden.
 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Courtois kroont zich tot held van de avond tegen Liverpool
  Play

  Courtois kroont zich tot held van de avond tegen Liverpool

 2. Mulder & Degryse geloven in Gouden Bal voor De Bruyne
  Play

  Mulder & Degryse geloven in Gouden Bal voor De Bruyne