Vercauteren laat deur op een kier voor Lamkel Zé en stelt bij voorstelling dat Antwerp voor hem juiste club op juiste moment is: “Bedoeling om hier langer te blijven”

AntwerpGisteren per privéjet van Antwerp-baas Paul Gheysens nog opgepikt in Rusland, vanmorgen al op de Bosuil om via een online persmoment uitleg te geven bij zijn aanstelling als nieuwe coach van de ‘Great Old’. Voor Frank Vercauteren (64) is Royal Antwerp FC de juiste club op het juiste moment, zo stelde hij. De trainer gaf ook toe dat hij voor Genk kon gekozen hebben en zei dat het de bedoeling is om langer te blijven dan de vijf maanden waarvoor hij nu getekend heeft. Zondag speelt Antwerp een regionale derby op het veld van KV Mechelen. Afwachten of Vercauteren dan al op de bank zit. 

14 reacties

 • Dirk Van den Bogaert

  2 weken geleden
  Piet en Roger, ik ben al heel blij voor jullie dat jullie ondanks alle beperkingen toch hebben leren lezen en schrijven, maar ook begrijpen wat jullie lezen was blijkbaar te hoog gegrepen.
 • Guido Winderix

  2 weken geleden
  Iedere nieuwe trainer is de juiste man op de juiste plaats. Maar hoe lang dat zo blijft dat weet niemand.
 • Jan Boden

  2 weken geleden
  Gezien het kort dag was voor Antwerp lijkt me Vercauteren een aanvaardbare keuze. Verder dan het einde van het seizoen zijn ze niet aan mekaar gebonden, dat is heel gezond. Als hij resultaten haalt, krijgt hij er zonder problemen nog een seizoen bij. En door zijn leeftijd zal het buitenland hem ook niet meer boeien denk ik.
 • rita steenmans

  2 weken geleden
  van mijn mocht hij op de bank blijven tot einde contract, gedaan met voetballen ,hij zou dan zijn nukken wel bedwingen
 • Willy Huybrechts

  2 weken geleden
  Standard doet uitverkoop is Bastien of Amallah geen optie voor Antwerp?
 1. Losada: "Afscheid met de spelers was super emotioneel"
  Play

  Losada: "Afscheid met de spelers was super emotioneel"

 2. Beerschot-voorzitter Vrancken: "Ontgoocheld, maar ook nieuwe opportuniteiten"
  Play

  Beer­schot-voorzitter Vrancken: "Ontgoo­cheld, maar ook nieuwe opportuni­tei­ten"