Vercauteren laat deur op een kier voor Lamkel Zé en stelt bij voorstelling dat Antwerp voor hem juiste club op juiste moment is: “Bedoeling om hier langer te blijven”

AntwerpGisteren per privéjet van Antwerp-baas Paul Gheysens nog opgepikt in Rusland, vanmorgen al op de Bosuil om via een online persmoment uitleg te geven bij zijn aanstelling als nieuwe coach van de ‘Great Old’. Voor Frank Vercauteren (64) is Royal Antwerp FC de juiste club op het juiste moment, zo stelde hij. De trainer gaf ook toe dat hij voor Genk kon gekozen hebben en zei dat het de bedoeling is om langer te blijven dan de vijf maanden waarvoor hij nu getekend heeft. Zondag speelt Antwerp een regionale derby op het veld van KV Mechelen. Afwachten of Vercauteren dan al op de bank zit. 

14 reacties

 • Dirk Van den Bogaert

  2 maanden geleden
  Piet en Roger, ik ben al heel blij voor jullie dat jullie ondanks alle beperkingen toch hebben leren lezen en schrijven, maar ook begrijpen wat jullie lezen was blijkbaar te hoog gegrepen.
 • Guido Winderix

  2 maanden geleden
  Iedere nieuwe trainer is de juiste man op de juiste plaats. Maar hoe lang dat zo blijft dat weet niemand.
 • Jan Boden

  2 maanden geleden
  Gezien het kort dag was voor Antwerp lijkt me Vercauteren een aanvaardbare keuze. Verder dan het einde van het seizoen zijn ze niet aan mekaar gebonden, dat is heel gezond. Als hij resultaten haalt, krijgt hij er zonder problemen nog een seizoen bij. En door zijn leeftijd zal het buitenland hem ook niet meer boeien denk ik.
 • rita steenmans

  2 maanden geleden
  van mijn mocht hij op de bank blijven tot einde contract, gedaan met voetballen ,hij zou dan zijn nukken wel bedwingen
 • Willy Huybrechts

  2 maanden geleden
  Standard doet uitverkoop is Bastien of Amallah geen optie voor Antwerp?
 1. Boonen in HLN Sportcast over voorbereiding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrijden vallen moeilijk te simuleren”
  Play
  HLN Sportcast

  Boonen in HLN Sportcast over voorberei­ding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrij­den vallen moeilijk te simuleren”

  5 maart
 2. Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"

  Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"