Dorian Dessoleil, Abdoulaye Seck, Bruny Nsimba en Didier Lamkel Zé.
Volledig scherm
PREMIUM
Dorian Dessoleil, Abdoulaye Seck, Bruny Nsimba en Didier Lamkel Zé. © PN

Van Seck tot Lamkel Zé: Antwerpse B-ploeg is liefst 12,5 miljoen waard (en da’s drie miljoen meer dan Seraing)

JUPILER PRO LEAGUEOndanks de Europese tegenvaller tegen Drita begint Antwerp zondag als één van de te kloppen teams aan de competitie. De weelde op de Bosuil is momenteel zo groot dat coach Mark van Bommel zelfs een halve eersteklasseploeg naar de B-kern kon sturen. Geschatte marktwaarde: dik twaalf miljoen euro. “Knopen doorhakken is altijd moeilijk”, aldus trainer Van Bommel. “Maar het is een zakelijke keuze en geen persoonlijke.”

3 reacties

 • Philippe De Naeyer

  4 maanden geleden
  Man toch, 12miljoen voor een B-ploeg is toch helemaal niet zo veel voor een top 6 ploeg. Bekijk de website transfermarkt anders even en dan stel je al snel vast dat elke top 6 ploeg zijn b-elftal 12milj waard is.
 • Birger Olemans

  4 maanden geleden
  Dirk, Mercier wilde naar het buitenland voor de ervaring en om eens Europees te knn spelen. Hij is trouwens niet naar Fenerbahce maar naar Ferencvaros in Hongarije getrokken. Wij in Leuven gunden hem deze stap, ondanks het verlies van een geweldige speler en persoon.
 • dirk verhelst

  4 maanden geleden
  Dat krijg je natuurlijk als koopt om de hoop te vergroten ipv kwaliteit , ook nu loopt er in de kern te weinig echte creativiteit , onbegrijpelijk dat RAFC niet Mercier van OHL heeft aangetrokken , veruit de beste middenvelder in de JPL , vertrekt nu voor 500000€ naar Fenerbace , deze man had het voetballend vermogen heel wat hoger kunnen tillen !!
 1. "Door snel weer achteruit te rijden, kon ik ontkomen”: Mark van Bommel leidt training Antwerp na mislukte poging tot carjacking
  Play
  VOETBAL
  10

  "Door snel weer achteruit te rijden, kon ik ontkomen”: Mark van Bommel na poging tot carjacking

  Een opgewekte Mark van Bommel, de trainer van voetbalclub Antwerp, heeft vanmiddag een eerste keer publiekelijk gereageerd op de mislukte carjackpoging van maandagavond. Op de vraag of hij al bekomen was, antwoordde hij snel: “Natuurlijk.” De 45-jarige Nederlander werd in de parkeergarage van zijn Antwerpse appartement, waar hij met zijn vrouw woont, opgewacht door een onbekende man. Volgens Van Bommel had die een pistool in zijn hand.