PN
Volledig scherm
PREMIUM
© PN

Te snel rijden, alcohol en sigaretten. Radja Nainggolan is niet aan zijn proefstuk toe: “Ik had hoogstens een glas te veel op”

AntwerpAi ai, Radja. Nainggolan (33) is amper één week terug in het land als speler van Antwerp en hij is zijn rijbewijs al kwijt. De ex-Rode Duivel reed te snel en was onder invloed. Het is lang niet de eerste keer dat hij het bont maakt. “Ik wens iedereen een gelukkig Nieuwjaar, behalve zij… Get a life." 

106 reacties

 • Pelkmans Erik

  2 maanden geleden
  Martinez had dat vlug door …. Een voorbeeld voor de jeugd. Nog dikker betalen die mannen…
 • tom bens

  2 maanden geleden
  wie zonder fouten is werpen zijne steen
 • Jerry Goossens

  2 maanden geleden
  Topsporter pure sang !! Laat ze nog wat meer geld verdienen! Dat helpt om sneller volwassen te worden! Laat hem eens meedraaien in de zorg enkele weken op een hele zware dienst.! Misschien gaat er dan een deel van zijn euro vallen
 • Vanessa Huysmans

  2 maanden geleden
  Toch wat teleurgesteld. Zeker voor iedereen die weet hoe snel iets gebeurd en de gevolgen ervan. Beroemd en rijk zijn heeft ook zn gevolgen.. je hebt het geld, je hebt een uitstraling probeer die dan ook positief te houden. Zou lijkt het dat bepaalde mensen dus onraakbaar zijn... spijtig.
 • engelbert Rydams

  2 maanden geleden
  Wet van de privecy is hier nu ineens niet meer van tel.
 1. Football Talk. Antwerpse recordaankoop Balikwisha meteen weken out - Laçi neemt optie op match tegen Anderlecht
  Football Talk
  1

  Football Talk. Antwerpse recordaan­koop Balikwisha meteen weken out - Laçi neemt optie op match tegen Anderlecht

  Anderlecht staat dicht bij een trip naar Albanië in de derde voorronde van de Conference League. FC Laçi won vanavond de heenmatch in de tweede voorronde tegen het Roemeense Universitatea Craiova met 1-0. De Montenegrijn Zarubica scoorde het enige doelpunt. De terugmatch wordt volgende week donderdag in Roemenië gespeeld. Wie doorstoot, neemt het op 5 en 12 augustus op tegen Anderlecht. (SVL)
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.