Volledig scherm
PREMIUM
© Tomas Sisk / Photo News

Steven Defour wil eerst weer de echte Steven Defour worden, maar: “Antwerp en ik, dat kan iets moois worden”

AntwerpDe beste Steven Defour (31) moet u zondag in het Astridpark nog niet verwachten. Hij wil zijn tijd nemen om zichzelf klaar te stomen voor zijn missie bij Antwerp. Praten over de motieven voor zijn transfer en de ambities die hij nog koestert, deed hij wel al. Open, nuchter en met af en toe een blik in de achteruitkijkspiegel.

 1. Leko: “Ik heb halfweg mijn fout toegegeven aan Refaelov en de rest. Voor mij een goede les”
  Play
  Antwerp

  Leko: “Ik heb halfweg mijn fout toegegeven aan Refaelov en de rest. Voor mij een goede les”

  Ivan Leko gaf zijn fout om niet met Lior Refaelov te starten, ruiterlijk toe. De Israëliër zat op de bank, iets wat haast een jaar niet gebeurd was. “Tegen Eupen speelde we een uur slecht, maar kwamen we met powervoetbal en lange ballen nog langszij. De perceptie was daarna dat dit team voor dat soort voetbal gemaakt is”, begon hij. “Het was mijn fout om daarop verder te gaan. Ik heb dat ook toegegeven tegenover Lior en de rest. Gelukkig stond het nog maar 1-0 en was nog niet alles verloren. Niet eenvoudig om heel het concept halfweg om te draaien, maar ze hebben het gedaan. We scoorden drie keer, ik ben fier op hem. En voor mij was het een goede les.”
 2. Luciano D’Onofrio, een garantie op succes: “Als ik voor elke beslissing eerst vijf man moet afgaan... Dan blijf ik liever thuis”
  PREMIUM
  Antwerp

  Luciano D’Onofrio, een garantie op succes: “Als ik voor elke beslissing eerst vijf man moet afgaan... Dan blijf ik liever thuis”

  Hij won met FC Porto Europa Cup 1. Hij won met Standard twee keer de titel en de beker. En sinds zaterdag mag Luciano D’Onofrio (64) ook de cup met Antwerp op zijn palmares bijschrijven. Heeft hij een succesformule? En hoe kijkt hij naar zijn toekomst - nu hij zijn laatste jaar contract ingaat bij Antwerp en al genoemd werd bij Standard?
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement